möbelplaner

Gästen sover... Gullegubben sover. Jag och Wilma har varit ute i den tysta morgonen. Skönt att vara uppe först, hämta tidningen - bli glad över vargnyheten.
 
Vi kanske hittade en soffa igår... men himmel vad svårt det är! Vardagsrummet där den ska bo är inte världens största så det gäller att mäta rätt. Den vi hittat som vi båda gillar och som - troligen - får plats är egentligen lite för ljus. Så nu är frågan ; klarar den att det ligger en hund där och myser utan att bli förstörd. Får skaffa en filt som lilla fröken byracka kan ligga på.

 Ett jättesnyggt soffbord hittade vi också, men vi köpte inget. Det fanns bara ett av den sorten, hoppas bara det finns kvar om vi bestämmer att vi ska ha det. Men man kan inte bara köpa på en gång.. måste fundera lite och se om det passar...  och om pengarna räcker.

Idag ska jag och kompis iväg på shopping och det är klart att det måste bli sol och 27 grader just idag... det blir svettigt!
Jag ska leta en ny väska och så ska vi fika förstås och gå på handarbetsaffären. Skoj!

Får soffan plats? Med pannorna i djupa vecka satt vi och pusslade igår på möbelaffären.


Kommentarer
Postat av: Susan

Det får oftast plats mer än man tror... Vi köpte en marinblå soffa utan en tanke på att det inte var så praktiskt när man har en vit hund, smällar man får ta...fantastiskt osmart

2008-07-23 @ 13:19:32
URL: http://praktmorsorna.blogg.se/
Postat av: ejmis

Ljusa möbler är snyggt men oj så svårt när man har djur...

2008-07-23 @ 13:39:06
URL: http://ejmis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0