nöjd jycke

Wilma har njutit i dag. Du och jag matte, sa hon, som Emil och drängen, vad han nu hette.. Alfred va?
Vi har kört lite klickerträning. Jag ska lära henne vad olika saker heter, så hon kan hämta det jag ber om. Svårt är det, hon har än inte fattat konceptet.. men hon är en smart tös så det gör hon snart.

Hon har fått springa ut och in som hon velat.. ha ha hon tog en sväng in till grannarna och hämtade en fotboll från grannschäfern. Jag lät henne ha den (de var inte hemma, skvallra inte!).

Och hon har återfunnit sin älsklingsfåtölj. Veiron lade alltid beslag på den förut. Där ligger Wilma nu och myser och ser hur nöjd ut som helst :)

Kommentarer
Postat av: Anita o Uno

Oh så skönt för dej Wilma att du har din favoritfåtölj igen.Känner riktigt med dej. Ja matte hon har oxå försökt med klickerträning på mej, men jag gjorde så att hon la det på hyllan. Jag spelade nämnligen dum.Bara ett tips om du tröttnar Wilma.

Uno

2008-06-24 @ 18:18:28
URL: http://unoett.blogg.se/
Postat av: Lotta

härligt med massa träning med wilma!!! mysigt med en favoritfatölj!!

2008-06-24 @ 19:04:02
URL: http://www.gottablandat.wordpress.com
Postat av: Susan

Så klicker är bra? Det verkade ganska vettigt. Hörde om det på kursen med mor& lhasan. Fast det krävs nog lite smartare raser än så för den;)

2008-06-24 @ 19:56:03
URL: http://praktmorsorna.blogg.se/
Postat av: Evami

Så deilig for Wilma å få deg for seg selv igjen:) Og å få leke med naboens leke,åh du herlige liv:)Mange flotte bilder under her,både av bål,måser,vann,blomster koser meg masse med dem:)HA en fin kveld,her øser regnet ned.. Ikke mye sommerstemning nei.... Klem Eva

2008-06-24 @ 20:30:30
URL: http://www.evaslilleverden.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0