keep on dreaming

Det blev en del fixat i dag också.
Gullegubben körde hem sju kubik jord..världens bästa jord som vår förre granne blandar till. I den växer det så det knakar! Jag ska ha det till en del nya rabatter och fylla på och förbättra på alla ställen det behövs.

Vi har hunnit med att vara på husvisning också. Drömmen är att någon dag lämna villaträsket och flytta till skogens rand med älgar som närmsta grannar. Kanske en ouppnåelig dröm.. priserna är hiskeliga i våra trakter.

Men kanske en dag att vi hittar DET stället som är rätt på alla sätt och vis. Man har ju blivit kräsen också och vill ha allt.. skog och sjö och fint hus och ja... hela drömmen. Lär aldrig hända ...men det är kul att drömma i alla fall.

De här ställena tittade vi på:
Ett hästställe, fint renoverat. Men för nära grannar och ingen skog. Skog måste det vara!
 
 

Nästa ställe var såå gulligt. En kringbyggd gård med knuttimrade stugor. Det hade skog.. men alldeles för mycket skog och ett skyhögt pris. Men skoj att titta på i alla fall. Här var det lamm som gick omkring istället för hästar.. pittoreskt var bara förnamnet! Kolla dilammen som står på trappen och vill in.
 
 

Kommentarer
Postat av: ejmis

Det var fina ställen ni tittat på, vart är det du bor?

2008-05-11 @ 20:42:49
URL: http://ejmis.blogg.se/
Postat av: Jennie & Exxa

Haha ja det vore nog inte så dumt :p

2008-05-12 @ 10:28:33
URL: http://exxa.blogg.se/
Postat av: Bitte

OJ,det där ser ju underbart ut!

2008-05-12 @ 15:19:53
URL: http://www.metrobloggen.se/leva
Postat av: Hanna-Sofia

Precis så har C och jag bott mitt inne i ett naturreservat med katter, höns och får och sjön glittrande mellan träden. Nu bor vi bland asfalt, betong, hav och måsar itället.

2008-05-12 @ 17:52:58
URL: http://nancyandi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0