äsch

Visst är det väl sant att det är tanken som räknas.... jag skulle så stort städa trädgård i dag men bara en ynka liten rishög har jag fått ihop. En dag i morrn också..
Eller en dag i övermorgon för den delen... för i morgon är det hundkurs i flera timmar och efter det brukar jag vara rätt trött. 
Kurs för allra sista gången. Sedan får det tamigsjutton räcka iaf med den här vovven. Hädanefter tränar vi själva bara. Det blir lika bra... och billigare. Jag vet inte hur många kurser jag gått genom året. Otaliga! Snart kan jag börja hålla kurser själv ;)

Och nu är det dags att börja kvällspromenerandet... 9902 steg än så länge. Fast cykling kan visst också räknas i steg... 2700 för en halvtimmes cyklande om jag kommer ihåg rätt... matematik är inte min starkaste sida .. jag har cyklat en 45 minuter ungefär idag. Äsch jag räknar bara vanliga steg.
Det är inte så att jag håller på att motionera eller nåt, bara det vanliga hundrastandet men det är roligt att se hur många steg det blir på en dag. Man har inte roligare än man gör sig ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0