snart nyårspaus

Först en julpaus på bloggen.. och nu snart en nyårspaus. Vi ska åka till min familj i Långtbortistan och skåla i champagne. Hundarna ska åka med. Sista gången som Diva åker norröver. Usch nu börjar det kännas som nedräkning.. i januari flyttar hon hemifrån..
Jag har lärt mig massor av den här hunden. Ångrar inte en sekund att jag tog på mig att vara fodervärd åt henne. Fast jag är egentligen alldeles för blödig för att ha hand om jyckar som inte ska stanna. Men hon får det säkert bra... visst då?


Kommentarer
Postat av: T I N A *fotoblogg*

Fin blogg :D

2009-12-28 @ 13:31:10
URL: http://thegreengirl.blogg.se/
Postat av: ejmis

Klart Diva kommer att få det bra.

Jag har haft några omplaceringar genom åren och det har aldrig varit några problem. Hörde av en hundexpert på tv att hundar lever här och nu...det är vi människor som har störst problem med dessa separationer.

Fast jag förstår av hela mitt hjärta att du gruvar dig för hennes flytt...

Kram!

2009-12-28 @ 14:18:36
URL: http://ejmis.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hon får det säkert bra och vilken fin start i livet du gett henne. Ha en skön nyårshelg och tack för fina ord hos mig :)Kramar

2009-12-28 @ 18:56:43
Postat av: T I N A *fotoblogg*

sv: vsg :D åh ja, det tkr jag med !!!haft en bra dag? (:

2009-12-28 @ 20:07:05
URL: http://thegreengirl.blogg.se/
Postat av: Mossfolk

Klart att hon får dert bra. Kanske alldeles speciellt när du gett henne så bra förutsättningar för att klara ett fortsatt liv! Fast jag skulle troligtvis också ha jättesvårt att ta hand om en hund under en så lång men ändå begränsad tid. Vilket eventuellt gör det hela ännu mer beundransvärt.

2009-12-28 @ 20:42:33
URL: http://mossfolk.blogspot.com
Postat av: Ragnvi

God fortsättning o Gott Nytt År till dig o vovvarna också! Skriver som andra redan skrivit..man kan inte annat än beundra dig!

Kramen!

Ragnvi

2009-12-29 @ 10:51:58
URL: http://rankans.blogg.se/
Postat av: Erica

Det är väl klart att Diva kommer få det bra. Du ska inte utgå från något annat! Använd din mentala styrka nu raring :)Eden slipper tratten, hon lyssnar när jag säger till henne att hon inte får röra bandaget. Det är dock lite jobbigare för henne när jag tar av bandaget för att lufta, då har hon lite svårare att lyssna. Antar att det är för att det är en instinkt att "ta hand" om och slicka sår man har. Hon känner ju doft och sånt när det är naket. (?)Vi ska på återbesök till vetten imorn. Jag hoppas att dom tycker det ser fint ut, det känns som det ser fint ut iaf men vad vet jag.Ja jag hoppas verkligen att jag kan komma upp i februari...Får en v70 nu den 7/1 så då har jag iallafall ordentlig bil att åka med. Sen om Prinsen följer med vet jag inte. Kanske dags att jag åker själv nu ;) Svea kan jag kanske lämna hos min uppfödare, känns som det blir lugnast om jag bara tar med Eden eller vad tycker du? Längtar

2009-12-29 @ 11:58:55
URL: http://tindrah.blogg.se/
Postat av: Nina

Hon får det säkert bra! Juh!Gott Nytt År!

2009-12-29 @ 19:41:53
URL: http://ninajohangarden.blogg.se/
Postat av: Anita o Uno

Gott nytt år på er.

Ja det måste kännas hårt att lämna bort någon som har gett en så mycket.

Ibland så önskar jag Uno dit pepparn växer, men så tänker jag att det är mej det är fel på ibland. Energin tar slut liksom. Men det är mänskligt.

Min ras är riktiga clownar som gillar att man skrattar åt dem,men skrattet sitter långt borta när man inte är i balans. Får hoppas att jag hittar det 2010.Det är min nyårsönskan.

Ha det nu så gott och krama hundarna från oss!

2010-01-01 @ 11:41:42
URL: http://unoett.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0