älskade Wilma!

Tack för hjälpen älskade vännen!

Wilma har - äntligen- börjat uppfostra valpen. Det har tagit ett par veckor.. först tror jag att Wilma inte vågade riktig (trodde att jag inte ville att hon skulle lägga sig i kanske....) utan lät mig göra allt grovjobbet själv.. hon bara gick undan, lät valpen sno tuggbenen och leksakerna och var mycket störd av att valpen tuggade på henne hela tiden - men hon sa inte ifrån utan bara tittade på mig och ville ha hjälp.

Jag har gjort allt jag kan för att uppmuntra Wilma att säga ifrån och idag - för första gången - så har hon tagit kommando och sagt till valpen på skarpen. Så nu är det mycket mer harmoni i hemmet.

Nu har vi teamwork i valpuppfostran, jag och Wilma, och det fungerar alldeles fantastiskt! Det är trots allt lättare för en hund att visa för en annan hund vilka gränserna är.


Kommentarer
Postat av: ejmis

Åh så bra! Nu ska du se att det "blir andra bullar". Hur mycket vi än anstränger oss så kan vi aldrig mäta oss med en annan hund. Ska bli spännande och höra hur det går nu.

2009-01-11 @ 17:00:03
URL: http://ejmis.blogg.se/
Postat av: Nina

Älskade go-Wilma... nu ska du se att det börjar lösa sig.

2009-01-11 @ 17:23:50
URL: http://ninajohangarden.blogg.se/
Postat av: Erica

Duktig Wilma tjejen. Nice bild hehe...

2009-01-11 @ 18:27:25
URL: http://tindrah.blogg.se/
Postat av: Ninna

Bra teamwork. Skönt för alla inblandade. Valpen kommer att bli så nöjd när hon märker att mycket av det hon gör kommer att uppskattas.

2009-01-11 @ 18:28:29
Postat av: Anita o Uno

Oh så härligt att läsa.Duktiga Wilma.Dom kommer att få mycket mys tillsammans!

2009-01-11 @ 19:49:42
URL: http://unoett.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0