helt sjukt

Var det någon som såg Uppdrag granskning sist när det handlade om Julierescue, en organisation som säljer spanska "gatuhundar" till bl a Sverige ? Det ska, som jag förstår det bli en serie som granskar den typen av hjälporganisationer.

Jag tycker det är bra att det äntligen granskas kritiskt för i den "branschen" finns en hel del avarter. Programmet visade att djuren inte behandlades väl alls och att organisationen Julie rescue t o m tillät djuren att para sig och tillverka fler, ofta sjuka hundar... oseriösa veterinärer som såg genom fingrarna.. en massa elände.

Och det drabbar i slutänden de godhjärtade människor som adopterar hundarna och verkligen vill göra väl för djuren. Helt sjukt!

Om du missade programmet så finns det på nätet, adressen hittar du här.

Kommentarer
Postat av: Evami

Så bra at de tar tak i sånt,for det er trist å adoptere en huni utlandet for at den skal få det bra,og så har den det like ille:( Klem

2009-01-16 @ 13:55:45
URL: http://www.evaslilleverden.blogspot.com
Postat av: Anita o Uno

Jo jag såg det och det är fruktansvärt hur det kan få gå till.När reportern frågade om hundarna som vistades i bilen i den hettan om inte det var förbjudet för det var det i Sverige.Nu är vi i Spanien svarade hon. ??? Blir så förbannad av så cyniska människor som bara skall tjäna pengar. Och alla sjukdommar som dom hade! Näe fy fn.Det MÅSTE göras nåt.

2009-01-16 @ 14:28:08
URL: http://unoett.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0