vad ska vi göra nu?

Valpen tycker att det ska hända saker hela tiden. Det där med att vila och göra ingenting då och då förstår hon sig inte alls på. Men det är viktigt att hon lär sig att koppla av också. Speciellt om hon ska in i lumpen sedan. Hon kommer,  om hon duger till jobb, att få ett arbete som innebär långa stunder av väntan då det inte händer ett smack. 
Så vi tränar - göra ingenting- , ligga på golvet i lugn och ro... tugga på ett tuggben... klia sig bakom örat...


-sätt mig i jobb matte!


Kommentarer
Postat av: Nettan

Att ligga och koppla av har mitt yrväder också lärt sig nu. Riktigt skönt att det inte behöver var lek 24 timmar om dygnet.Ha en bra kväll !

2009-01-15 @ 19:44:09
URL: http://hasselby.blogg.se/
Postat av: Ragnvi

Tack för styrkekramen! Ingen doktor ringde idag heller! Suck!Blir lite inspirerad av dig o hundarna; började leka/lära Ditte lite, gömde en leksak flera gånger o lockade o pockade, som belöning fick hon lite hundgodis varje gång hon hittade leksaken...till sist gick hon o gömde sig under sängen där ingen kommer åt henne - jag sa hemska ordet "kommer"!

Kramen!

Ragnvi

2009-01-15 @ 20:00:30
URL: http://rankans.blogg.se/
Postat av: Erica

Hej.. Såg du uppdrag granskning om organisationen JulieRescue? Kolla min blogg annars, jag har länkat till svt där man kan se det på webben. Du kan väl göra ett inlägg om det du också, bättre ju fler som får reda på det!!!!

2009-01-15 @ 20:18:33
URL: http://tindrah.blogg.se/
Postat av: Anki N

Härligt att jobba, leka och mysa med jyckarna. Vi har en fd tjänsteschäfer men väktarhund. Älsklingen tog han ur tjänst för några år sedan. Idag har vi fått hem en schäfertik också så nu är huset fullt av hundar..1,2,3,4 o 5...opps..Tjillevipp Anki N

2009-01-15 @ 20:20:50
URL: http://herrnilssonsfru.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0