badrumsrenoveringen

Mattläggaren har kommit.
Det blir plastmatta i övre badrummet som vi håller på att renovera. Hade varit snyggare med klinker men det får duga. Huvudsaken är att det blir tätt. Badrummet är pyttelitet.. mer som en skrubb egentligen. Det ska bli stora vita kakelplattor på väggarna med en effekt i smått, grått kakel. Mattan blir grå den också.

Jag drömmer om ett badkar men när vi hade mätt efter att alla väggskivor var på plats så insåg vi att det inte kommer att få plats. Det är nackdelen med att bo i ett hus från 40-talet. Badrummen är pyttiga.
Badkar ska det bli ändå, fast det hamnar i det nedre badrummet där det precis går att få in.

Efter mattan är lagd, det lär ta flera dagar, först ska det spacklas fall och sedan ska det torka och sist ska mattan in, ska det kaklas och göras tak och så ska porslinet in. Det kommer att ta några veckor till innan allt är färdigt.
Så skönt det ska bli med ett badrum till, slippa köa :)

Mattläggaren är hundrädd, stackarn. Han går genom källaren upp till övervåningen för att slippa möta Diva och Wilma. Vilket handikapp det måste vara att vara så där riktigt hundrädd!

Kommentarer
Postat av: Helena-rutan

Det måste vara jobbigt och kul samtidigt att renovera..? Tänk, när badrummet är klart! Valt ut grejer själv och sånt.

Jag vill ha en massa pengar! Då skulle jag köpa ett litet hus och fixa och dona och låta andra fixa och dona med det. ;)

2009-03-10 @ 09:32:16
URL: http://helena-rutan.blogspot.com/
Postat av: Ragnvi

Såg att det hade varit sjumånaderskalas hos er! Puss påna!

Härligt med två toaletter! Jag har en pruppskrubb nere under trappen...här var utedass tidigare!

Kramen!

Ragnvi

2009-03-10 @ 10:04:33
URL: http://rankans.blogg.se/
Postat av: AnnaKK

Det är bättre att det tar sin lilla tid och att hantverkarna gör ett BRA jobb, än att de hastar över det och slarvar med fuktspärrar och skarvar osv... Blir säkert jättefint när det är färdigt!!! :-)Ja, det kan inte vara lätt att vara hundrädd på det viset - och allra minst när man faktiskt kan räkna med att behöva träffa på en hel del hundar på sin arbetsplats... <:-) (Eller tar han t o m fönstervägen på andra ställen för att till varje pris undvika att möta en hund...?).´Ha en fin dag! :-)

2009-03-10 @ 11:59:38
URL: http://handerblandander.blogg.se/
Postat av: Ninna

Nej inte lätt - hundar stöter man ju på lite då och då utan att vara beredd.När ni är färdiga så får du väl ordna "spa" till dig själv en kväll.

2009-03-10 @ 22:58:09
URL: http://persiljeland.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0