ute och cyklar

Idag har vi cyklat ordentligt för första gången jag och Diva. I början var det lite trassligt förstås innan hon begripit att man inte kan springa framför cykeln, inte zick zacka hur som helst, inte springa i galopp. Men hon fattade rätt snabbt hur matte vill att hon skulle bete sig.
Divans trav är väldigt snabb .. jag förstår att hon måste tycka att det är tradigt att gå fint med sin långsamma människa.
Ett par tre cykelturer i veckan kan nog vara lagom. Diva är snart 8 månader men jag vill inte fresta på hennes leder alltför mycket.

Nu har sötnosen gått in i sin bur och lagt sig... alldeles frivilligt. För henne är det stället där man sover... hon tänker tydligen ta en tupplur efter cykelturen. Bra! En trött och nöjd hund, finns inget bättre.

Enda nackdelen med cyklingen är att det inte blir så många steg.. 7133 hittills. Jag tror min promenadkompis leder stegtävlingen.


Kommentarer
Postat av: Helena-rutan

Kul att du kan cykla med henne.

jag missade det där ras-programmet på tv men tur var nog det för jag pallar inte se folk som ska vara "djurvänner" och behandlar djur dåligt bara för sin egen vinnings skull.

2009-03-31 @ 13:28:11
URL: http://helena-rutan.blogspot.com/
Postat av: Mossfolk

Nämen nu kom jag ju precis från en blogg där det stod att 30 minuters cyklande motsvarade 2700 steg...Toppen att det går så bra att cykla!

2009-03-31 @ 17:05:02
URL: http://mossfolk.blogspot.com
Postat av: Naken

Om man har fyra ben, får man räkna ett steg för varje ben då?

Tass/ Naken

2009-03-31 @ 19:00:49
URL: http://nakensdagbok.blogg.se/
Postat av: De underbara

Men var bra att det funkar att cykla med henne.

På söndag börjar lydnadskursen här. Det blir grejer.....:)

2009-04-01 @ 09:44:31
URL: http://underbara.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0