regn och narcisser


Wilma och Diva var supertrötta efter pensionatvistelsen. Till och med Diva! Jag kan tänka mig att de haft svårt att koppla av och sova ordentligt där bland de andra hundarna. Men det har gått ett par dagar sedan vi kom hem så nu är det full fart igen :)

Fy vad det ska regna hela tiden. Ogräset frodas i trädgården men jag har ingen lust att att ligga i rabatterna alls... kallt är det också. Jag ville ha regn... men inte i en hel vecka!

Narcisserna har börjat blomma och alldeles snart är det tulpanernas tur. I år ska jag fotografera lökväxterna så jag vet var i trädgården de finns. Det blir lättare då till hösten att veta var jag ska sätta nya lökar.

Narcissen ´Ice Follies´. Den satte jag i höstas... trodde "struten" skulle vara mindre gul. Bilderna på lökpåsarna är ofta missvisande vad gäller färgen på växterna. Rätt söta ändå :)


Kommentarer
Postat av: Lotta

välkomna hem från minisemestern!! kramkram

2009-05-05 @ 10:46:43
URL: http://www.gottablandat.wordpress.com
Postat av: MajorogMeg

Hei

Ble nysgjerrig når jeg leste at du trente hund/gå pent i bånd. Jeg har brukt sammen metode på Major og det funker. Men han er en vilter type, så jeg trener på hver eneste tur:)

Svea var en liten søtnos:)

Lykke til:)

2009-05-05 @ 16:01:54
URL: http://majorogmeg.blogspot.com/
Postat av: Anita o Uno

Välkommen hem. Ja det var en god idé att fota blommorna. Jag satte en SÅN vacker rabatt med tulpaner i höstas. Trodde jag.Den får jag göra om till hösten om jag orkar.

Puss till Wilma o Diva

2009-05-05 @ 18:19:25
URL: http://unoett.blogg.se/
Postat av: Nina

Välkommen hem igen!2009-05-05 @ 23:36:01
URL: http://ninajohangarden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0