Diva gumman

Jag har inte hört ett ljud från Försvaret om Diva och vad som ska hända. Jag tyckte de skulle ringa... men det är klart det är många hundar de har hand om. Så jag ringde till dem istället och pratade med deras veterinär. En jättetrevlig tjej. Vi har varit till henne en gång när Diva hade öroninfektion.
Jag fick veta att vi kommer att bli kallade till L-test trots att Diva inte kan användas i jobb. Det är för att militären vill veta hur hon är mentalt. Med tanke på kommande avel (allt ska tydligen undersökas, göras diagram över så de vet hur de ska avla bättre i framtiden) .Detta är den mest kontrollerade avel du kan tänka dig, sa veterinären.
Sedan kommer Diva troligast att få vara kvar hos Hundtjänstenheten en vecka eller två för utvärdering. Utvärdering för att se hur hon påverkas av sina dåliga höfter. Om hon blir halt av ansträngning och såna saker. Blir hon inte det finns det stora chanser att hon kan placeras i familj. Hoppas ... hoppas!!! Vi "kastar inga hundar över axeln" utan att ha utvärderat dem jättenoga, sa veterinären.
 Tack för det!
Om hon har en chans att leva flera år utan alltför stora fysiska problem kan hon få en familj. Jag ska be en bön - jag ska be många!


Kommentarer
Postat av: Ingegerd

Men, det var ändå positivt! Hoppas verkligen det bästa för Diva. Men jag förstår inte riktigt vad de menar med utvärderingen mentalt pga fortsatt avel. Jag menar har hennes föräldrar lämnat detta grava fel ska väl inte de alls gå i avel mer, eller??

2009-11-04 @ 16:07:38
URL: http://glömde
Postat av: Nina

Jaaaaaaaaaaa, vad bra!

2009-11-04 @ 17:26:43
URL: http://ninajohangarden.blogg.se/
Postat av: Helena-rutan

Hoppas, hoppas!!!

2009-11-04 @ 17:39:24
URL: http://helena-rutan.blogspot.com
Postat av: Ingegerd

Jag var lite för snabb där i min negativa kommentar ang avelsarbetet. Givetvis är det värdefullt att så mycket som möjligt kommer fram om avelsdjuren och avsikten måste vara att få fram så friska individer som möjligt. Fortsätt att njuta av livet tillsammans nu!

2009-11-04 @ 18:58:01
URL: http://glömde
Postat av: ejmis

Håller tummarna för Diva.

2009-11-05 @ 00:25:35
URL: http://ejmis.blogg.se/
Postat av: Maja

Å jag ber så mycket jag kan! Hoppas hoppas, håler verkligen tummarna!!!!! Krama Diva från mig!!

2009-11-05 @ 07:28:51
URL: http://hosmaja.blogspot.com
Postat av: Borzita-57

Här håller vi tummarna, hela flocken, för att Diva ska få ett bra liv hos en familj i många år.Hälsningar och kramar från

Hero,Cindy, Ricky, Nappe och våran matte.

2009-11-10 @ 21:03:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0