slask och hormonella hunden

Jag har tittat färdigt på Chanelfilmen. Först tyckte jag den var dålig, (jag hade trott den skulle vara fransk men den var typiskt amerikansk) .. men den blev bättre och bättre. Jag skulle bara velat att den handlat mer om hennes skapande, för det tycker jag är jättespännande. Men det var inte så mycket fokus på det utan mer på hennes liv. Jag kan ändå rekommendera den. En romantisk film och det är inte fel..  och så fick man en inblick i hur det var på den tiden, tiden då det var chockerande att se en kvinna i byxor.

Ute vräker det ner. Snöblandat slask.
Hejsan Petronella... i från slaskeby.. det är tid att fälla upp ditt paraply .. gick runt i mitt huvud när jag var ute med hormonella hunden. Wilma löper och är hur fånig som helst ;)

Ute går hon med svansen stolt krökt över ryggen, öronen målmedvedet framåtriktade och så stampar hon bestämt med tassarna i snöslasket så det säger schlopp, schlopp. Markerar var femtionde meter så killarna INTE ska missa att det är dags.  Men inne är det en annan femma.. där ligger hon och surar, mungiporna hänger och ögonen är rödkantat ledsna och hon tycker det är urskämmigt att behöva gå omkring med byxor på. (fast jag tycker hon är rätt gullig med sina små byxor, och när jag säger det till henne då blir hon lite glad trots allt elände)Kommentarer
Postat av: anita&uno

Ja Uno springer oxo här och skvätter och lyfter på benet. Annars så kissar han som en tjej ha ha. Altt på ett ställe.Jag trodde det var för att han är kastrerad men icke.Dofta tik är gott ändå.

Så bra du påminde mej om Chanel. Jag köpte den för en tid sen men glömt att titta på den.man hamnar framför TV, sen glömmer man DVDn.Vi har oxo tråkigt väder här. Ingen snö men regn och blåst. Igår åskade det för andra gången, fast på håll.

Ha det gott i stugan!

2010-04-05 @ 16:30:13
URL: http://unoett.blogg.se/
Postat av: Nina

Ja, löpbyxa är inte kul! Det hälsar Leia som nyss sluppit ur sina. Undra på att man blir låg, byxor är ju för människor.

2010-04-05 @ 16:47:23
URL: http://ninalindh.blogspot.com
Postat av: Ingegerd

Är det inte svårt att komma ihåg att ta av henne byxorna, de är ju lika svarta som hon är. Mina accepterar sina löpskydd, jag har mönstrade så jag ser dom. Snömodd här i dag, inte kul!

Postat av: AnnaKK

Go´morron!Efter en vädermässigt ganska trist påskhelg ser det ut att kunna bli riktigt fint idag. Iallafall ser jag solen just nu - den har snart klättrat upp över träden här utanför. :-) Kanske ska ta mej en titt på nån radarbild innan jag bestämmer dagens arbetstider!? Ska det vara solsken även i eftermiddag så kan det ju vara lämpligt att strax åka till jobbet!Ha en fin dag!!! :-)

2010-04-06 @ 07:15:04
URL: http://handerblandander.blogg.se/
Postat av: Borzita-57

Oh, ja, det minns jag som om det vore igår, när jag hade min Borzoitik, och hon löpte. Jag hade också byxor på henne inomhus, det var för att jag hade en hane samtidigt. Hon var hemma tills hon blev redo för att para sig, då bodde hon hos en granne, den ena gången och hos en annan hundvan kvinna jag kännder den andra gången. Båda gångerna var jag ute med henne på långpromenader som vanligt varje dag, men för att det inte skulle bli en tjuvparning fick hon vara borta i cirka 10 dagar.

När hon markerade så lyfte hon på ett bakben, just under den tiden, hon såg ut som om hon försökte härma hanarna. Såg vi en hund, så ställde hon sig, med svansen åt sidan och väntade....men det bidde inget för fröken.2010-04-08 @ 23:04:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0