isdrottningen och blommiga mittens

Vitt på vitt på vitt som ett vykort.. nä inte som ett vykort mer som ur en sagobok. Dimman ligger lågt och solen är blekt vacker. Jag skulle inte bli förvånad om Isdrottningen kom skridande längs gatan klädd i vit fotsid frasig klänning strödd med iskristaller.

De blommiga vantarna är snart klara. Mina vantalster blir mer och mer komplicerade, olika mönster fram och bak.. nu funderar jag på om de inte behöver små garnbollar också..få se om det blir snyggt. En fläta runt i höjd med mudden och två garnbollar fästa i den på sidan eller mitt fram... tja kanske.
Vantar på engelska heter mittens, vad gulligt det låter  .. som kittens. Kattungar :)Badrumsrenoveringen uppe har tagit fart igen. Gullegubben satte i gång med kaklandet i går.
Det blir stora plattor, allt i vitt. Vad praktiskt det ska bli med två badrum. Pyttesmå är de... huset är fyrtiotal då var det så småttiga rum.  Det gäller att pussla för att få plats med allt. En dusch blir det. Jag önskade mig ett badkar men det ryms inte. Kanske blir det badkar i nedre badrummet för där får det plats (med hjälp av skohorn!). Men det är en senare fråga.


Kommentarer
Postat av: lotta

spännande med badrumsrenoveringen. ser fram emot fler bilder sen!!

2010-02-15 @ 10:53:21
URL: http://www.gottablandat.wordpress.com
Postat av: lotta

2010-02-15 @ 10:54:19
URL: http://www.gottablandat.wordpress.com
Postat av: sadia

lite som en sagobok faktiskt, fint :)

2010-02-15 @ 16:16:01
URL: http://sadia.blogg.se/
Postat av: Vida

Magiskt vackert och du lyckades verkligen fånga den stämningen.../Liv

2010-02-15 @ 20:03:28
URL: http://adventure-life-vida.blogspot.com/
Postat av: Ingegerd

Just det, kittens and mittens! Fina kakelplattor med avståndsplupparna fortfarande kvar. Det är väldans bra att ha en händig karl i huset! Nu längtar Du väl efter växthuset ni ska ha! Snart kanske ni kan så morötter!

2010-02-15 @ 20:44:17
URL: http://josephinespapilloner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0