filmtajm och stickade torgvantar
I helgen var det filmtajm. Gullegubben valde nyaste Götakanal filmen. Inte i min smak...jag stickade under tiden den gick. Ljusgrå torgvantar med rosa rosor. Visst blev de gulliga!
Om du blir sugen på att göra ett par du med så finns mönstret här. Jag piffade upp vantarna med varsin ros. Rosmönstret hittade jag hos Fröken Elsa.
Jag valde senaste Sex and the City filmen. Hade inte sett den. Men nu har jag... två gånger t o m. Den var lika bra som jag trodde den skulle vara. Inte i Gullegubbens smak hihi. Han satt och kollade Blocketannonser under tiden.
Nu ska jag och Wilma kvista iväg och lämna tillbaka filmerna och så ska jag hyra An Education om den finns inne. Den vill jag väldigt gärna se.. kanske Gullegubben gör mig sällskap och tittar han med.

Kommentarer
Postat av: Nina Lindh

Woow, fina. Men jag orkar inte att läsa engelska beskrivningar just nu... har så mycket att stå i inför julmarknaden... så det är inte klokt. Skulle inte sitta här. På det så är vi i slutfasen av hallrenoveringen. Pust...

2010-11-21 @ 20:24:08
URL: http://ninalindh.blogspot.com
Postat av: Vida

Helt fantastiskt vackra! De där skulle göra succe om du sålde dem som shabby chic.. jag skulle gärna köpa ett par om du skulle börja massproducera :-)

2010-11-21 @ 22:08:51
URL: http://adventure-life-vida.blogspot.com/
Postat av: Cina

Dom var jätte fina.. tyvärr kan jag inte sticka sånt.. SNYFT. Jag skulle också köpa om du börjar tillverka.

2010-11-22 @ 13:06:28
URL: http://hissen.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag vill gärna köpa de gråa, de cerisa och de mörkbruna om jag får.. det blir årets julklapp. Om du har fler som vill köpa så tar jag bara de grå och de cerisa...

Hur kommer jag i kontakt med dig?

Kramen

2010-11-25 @ 12:40:12
Postat av: Liv

.. å de var jag som skrev förra kommentaren.. här kommer min mail. Kramar

2010-11-25 @ 12:41:31
URL: http://adventure-life-vida.blogspot.com/
Postat av: Nina Lindh

Vet inte om du kommer att hitta något mönster, på halsdukssjalen... för den där har jag hittat på alldeles själv och har bara ett grundmönster i huvvet!Liknande kan man säkert hitta och sedan möblera om dem till det resultat man vill ha själv.

2010-11-25 @ 15:23:33
URL: http://ninalindh.blogspot.com
Postat av: Pysselfarmor

Urtjusiga!Ha en skön första advent!

2010-11-26 @ 23:42:00
URL: http://pysselfarmor.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0