färgstollerier och bröllopHöstkoftan växer fram. Jag väljer färgerna vartefter utan någon plan.. vet inte om det blir bra eller knasigt. Det visar sig. Sticka blir det bara lite framför teven annars är det mest växthuset som tar upp min tid. Höstkofta är överhuvudtaget knasigt att sticka på i april going on maj men nu blev det så.

Idag kom jag en bit på koftan för det var brittiska bröllopet och det kunde jag inte låta bli att titta på. Snyfta vid bröllop kan jag inte motstå!
I fjol var vi där i London, jag och Gullegubben på Chelsea trädgårdsmässa ungefär vid den här tiden och det var alldeles för mycket folk där på mässan. Men det var INGENTING mot vad mycket folk det var i den staden i dag! Stämningen var förstås på topp men själv skulle jag inte trivas att stå mitt i den folkmassan. Huamej. Nä jag är för mycket lantis, så där mycket folk ger mig klaustrofobi.
Ceremonien var vacker.. om än lite stel. Prins William, lika blyg som sin mamma tog modet till sig och kysste sin Kate på balkongen som sig bör.
Jag önskar dem all lycka och vid Gud låt dem få ha lite privatliv och inte bli jagade av Paparazzi hela tiden!Camilla gjorde nästan en Michael Jackson där på balkongen! My good.

Kommentarer
Postat av: Pysselfarmor

Koftan kommer att bli supersnygg!Ha en skön Valborg.

2011-04-30 @ 15:59:32
URL: http://pysselfarmor.bloggplatsen.se/
Postat av: M E R E I

- Hoppas du får en bra valborg :)!

2011-04-30 @ 17:03:14
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: MATILDA ROSQVIST 13 ÅR

dom passar bra tillsammans =)

2011-05-01 @ 10:43:20
URL: http://matildays.blogg.se/
Postat av: Vida

Den koftan kommer att bli fantastisk att bära i höst bland skimrande löv..Ska du sälja såna sockar i höst så kanske man kan få beställa ett par till mina små fötter :)Kramar

2011-05-01 @ 21:00:44
URL: http://adventure-life-vida.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0