rosor och present till migDen här spegeln stod i fönstret i presentbutiken och i går kunde jag inte hålla mig längre. Nu har spegeln fått flytta hem till mig :)Jag provar olika färgkombinationer på strumporna som jag håller på med. Den ena galnare än den andra. Nästa par ska gå i nästan bara blått och nästa efter det ska bli orientmattefärgade.Mina rosor har inte blommat på hela sommaren. Flera fick knopparna uppätna och bladen uppätna och såg alldeles eländiga ut men de har tagit sig - alla! Helt otroligt, nu blommar hela gängetHöstanemonen brer ut sig. Det får den gärna göra. Hellre höstanemon än gräsmatta ;)För gräsmattan har jag inte klippt (i vanlig ordning) så det blir bara närbilder ;) Jag vill inte zooma ut och visa eländet.

Det var några av rosorna. Jag var så ordentlig förut och gjorde en karta över rosorna och skrev upp namnet på alla men kartan har försvunnit så nu vet jag inte längre vilka som är vilka. Men den röda på bilden är iaf Lavaglutten, Lavaglut heter den egentligen, Lavaglöd. Den blir bara liten men blommar massor och färgen är fantastisk.I går var jag och Wilma för första gången med på hundpromenaden som byns hunddagis ordnar varje torsdagkväll. Vi var ute och gick i en och en halv timme runt sjön. Hundarna badade och sprang och rullade sig i död skata och badade lite till och skällde och sprang ännu mer. Förutom Wilma var det två frallor, en mops, en flat, en riesen och en spaniel av nån sort. Jag lovar att Wilma somnade ovaggad när vi kom hem :)!

Kommentarer
Postat av: Pysselfarmor

Men gaaaaaaaaaahhhh!! Vilka sockor..och nu ska jag tjate o tjate...du skriver väl upp mönstret ;-)Förstår att Willma hade skoj...speciellt när hon rullade sig på död skata!Nu har du svar på dina frågor på min blogg....pröva att gjuta - det är lätt!

Postat av: Vida

Åh, du skapar så vackert.. och när hösten kommer längtar jag att ta fram mina finaste handledsvärmare som får mig att le eftersom de har de vackraste rosor på sig.. lika fina som de du fotat på bloggen.Kramen från Liv

2011-08-20 @ 21:58:40
Postat av: Ingegerd

Ett par sådana glada sockor skulle jag gärna sätta på mig till vintern! Och jag tycker Du gör så rätt då Du köper en present till Dig själv! Vilken blandning av hundar på prommisen, det låter så kul. En som jag bloggar med har just en kull med fralla-valpar, de ser ut som små tanks. Jag föredrar faktiskt normala nosar och proportioner på hundar.

2011-08-21 @ 08:30:42
URL: http://vitplister.blogg.se/?tmp=21080836

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0