har nått spännande att berätta

Oooops, där kom jag av mig alldeles i bloggandet. Blir så ibland.
Tack för namnförslag till Blobben! Kul förslag! och jag funderade och funderade men hon bara skakade på huvudet så till slut fick hon heta Berit, Berit Blob kanske :) 

Marknaden jag var med på gick sådär.. inte min publik riktigt, mest 80plussare som har allt och som mest tittade, men några grejer sålde jag i alla fall och så var det kul att vara med.

Nu ska jag berätta nåt annat kul... från och med i går finns mina saker att köpa i butik! Hos Hantverkarna i Norrtälje sitter alla mina mina nallar och dockor och väskor och vantar, ja det mesta jag gjort och väntar på att hitta hem. Jag blir knappast rik på kuppen, det vet jag men det ska bli roligt att se om mina saker tilltalar någon.  
Det är riktigt spännande!



För tillfället våffelvirkar jag. Det ska bli grytlappar. Nu kommer jag mest att tillverka saker som ska till butiken. Få se vad det blir för nåt... jag har en lång lista på saker att göra i vanlig ordning, bland annat funderar jag på ett telefonfodral ... ett blommigt, virkat.. tror det blir gulligt. Måste hitta något ställe som säljer garn till billigare pris för just nu ligger jag på minus ;) nä man blir inte rik av att hålla på med hantverk men roligt är det :)

Kommentarer
Postat av: Raija

Grattis...så kul att din saker finns till försäljning i butik...:-)...håller tummarna att det går bra, för det är säkert många som gillar det du gjort för de är så fina.

2011-12-01 @ 18:23:00
URL: http://www.nitida.se
Postat av: Liv

Kul att du får sälja dina alster :) Tror att du har rätt om målgruppen, finns andra ställen där de skulle ta slut innan du hann blinka.. inte funderat på bloggbutik eller webbutik?



Kramen från Liv

2011-12-01 @ 22:00:48
URL: http://adventure-life-vida.blogspot.com/
Postat av: Pysselfarmor

Å så roligt - grattis! Det är kul att få sälja sina alster och att någon man inte känner tycker om ens skapelser. Nä rik blir man inte, men åtminstone att man får tillbaka pengarna för materialet så att man kan köpa nytt. Jag tror att du får sålt mer än vad du tror.......

2011-12-02 @ 09:16:36
URL: http://pysselfarmor.bloggplatsen.se/
Postat av: maja

ÅÅ grattis vad roligt!!

2011-12-02 @ 20:24:55
URL: http://keeponwalking72.blogspot.com
Postat av: Liv

Hej fina, kunde inte komma in här igår så det är därför jag skriver tillbaka nu.. jag är jättenyfiken på de där strumporna.. kan de vara de som jag tyckte var så superfina förut. Jag har små fötter 35-36 så jag vet inte om de passar om du redan har stickat eller hur gör vi? Du får gärna lägga ut bild eller skicka en per mail.



Kramar i massor

2011-12-06 @ 21:10:19
URL: http://adventure-life-vida.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0