hunden bantarWilma bantar. Då blir man så här trött :)
Dietfoder och motion. Får hon det minsta extra då minskar jag på maten trots att den är minimal. En kaffekopp torrfoder på morgonen och en på kvällen. Det är inte mycket det. Jag ska försöka få ner henne till 25 kg, nu väger hon 28.. drygt. Antibiotikan som fick när hon var sjuk slank ner fint med leverpastej men nu måste leverpastejen jobbas bort. Vi snackar midja Wilma!
Hon ligger utslagen under matbordet efter cykeltur och efterföljande promenad.
Matte kanske blir slank på kuppen ;)

Det är himla skönt att Wilma är frisk och tillbaka till sitt gamla jag. Efter olyckshändelsen då hon fastnade i staketet och rev upp benet var hon ängslig och rädd men det har helt gått över nu. Hon är alldeles som vanligt.
Måste också berömma veterinärer och sköterskor på Albano veterinärklinik. Jag har aldrig varit med om maken!
Jag fick komma på en extra koll fast såret läkte bra bara för jag skulle slippa oroa mig. Och en vecka efter det ringde de bara för att höra att allt fortfarande är bra! Utan att jag bett om det eller nåt. Fast att de har hur mycket som helst att göra tog de sig tid att ringa. Guld! Jag vet då vilken veterinärpraktik jag ska anlita nästa gång det behövs :)

Kommentarer
Postat av: maja

Vad använder du för foder när hon kan få så lite? Har testat flera (ja inte bara till denna hunden;) allt från Doggy till Hills. Vad tycker du funkar bra?

2011-06-18 @ 18:05:31
URL: http://keeponwalking72.blogspot.com
Postat av: Pysselfarmor

Men Willma ska hon in i en bikini ;-)Albano åker även min som med sin hund Nelly till och han är supernöjd med stället!cykla på och ha en skön helg!

2011-06-18 @ 21:02:06
URL: http://pysselfarmor.bloggplatsen.se
Postat av: Pysselfarmor

jiddrans fel det blevjag menar att det är min son som åker till Albano...fel med ordet som...

2011-06-18 @ 21:02:54
URL: http://pysselfarmor.bloggplatsen.se
Postat av: Renée

När min hund blev biten var jag glad över att han hade lite, lite att ta av. Han slutade äta och var som ett sträck... Nu är han sitt vanliga "lagomtjockiga" jag igen...

2011-06-18 @ 23:36:56
URL: http://www.vimsigamamman.blogspot.com
Postat av: Erica

Vilket foder använde du till henne nu? :) ...... Övrig status: 14 grader och ösregn - vi drar till köpcentret och trängs med andra semesterfirare! ;)

2011-06-19 @ 09:48:33
URL: http://tindrah.blogg.se/
Postat av: Ingegerd

Ja, jag misstänker att Selma också kommer att lägga på sig nu efter operationen. Jag månar om henne lite extra, ju! Och en operation kräver ju faktiskt en del energi. Jag är annars mkt noga med att de inte ska ha ngn övervikt. De är små och skelettet är så tunt, så det handlar om hg. Härligt att Wilma inte är rädd längre!

2011-06-19 @ 21:56:04
URL: http://vitplister.blogg.se/?tmp=19214026

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0