hundviskarenI torsdags var vi till Hovet och såg en show med Cesar. Det är kontroversiellt numera att tycka att han är bra, speciellt här i Stockholmstrakten. Här är han inte särskilt poppis alls.
Men jag tycker han är jättebra! och det gör tydligen några till för Hovet var näst intill fullsatt.
Showen var super!
I höst börjar teve visa nya avsnitt av hans serie. Bra det, bra att teve inte lyssnar på alla de som vill förbjuda hans hundprogram att visas i vårt land. Censur gillar jag inte.

Kommentarer
Postat av: Anna

Jag är också ett stort fan av Cesar! Han är riktigt duktig på att läsa av hundarnas språk ju. Har provat en del av de metoder han använder för att kräva utrymme och nog funkar det :)

2011-05-14 @ 11:34:43
URL: http://ystravirvelsvans.blogg.se/
Postat av: maja

Avis med stort A! är en stor fan av honom, han är jättebra. Synd att man bor så långt bort, hade verkligen varit kul att se.

2011-05-14 @ 12:42:43
URL: http://keeponwalking72.blogspot.com
Postat av: Ingegerd

Visst är hans sätt att hantera hundar och deras ägare helt suveränt! Jag har lärt mig en del av hans program, vi gillar honom skarpt! Klart det finns folk som är avundsjuka på hans förmågor!

2011-05-14 @ 13:09:50
Postat av: ejmis

Varför vill vissa förbjuda hans program???

2011-05-15 @ 18:39:28
URL: http://ejmis.blogg.se/
Postat av: Erica

Tråkigt att många som inte förstår bättre använder hans metoder/sätt/principer fel och istället skadar sina hundar osv osv. Men det är risker med allting som visas i tv och blir hyllat. Hundägare som är i desperation/behov av hjälp är benägna att testa typ allting för att lösa problemen och det är där det blir så fel när fria tolkningar görs och ingen instruktör finns med och stöttar/ger kunskap/visar.För min del handlar det absolut inte om avundsjuka, tror inte det gör det om allting bara för att man inte föredrar vissa saker. Djuren blir skadade, that's it. Hade alla haft sånna "energier" som han så hade många problem varit lösta utan fysisk hantering... Men men! Nog om det. Fint du har fått i växthuset! såg sjukt mysigt ut med invigning! :D

2011-05-16 @ 08:11:50
URL: http://tindrah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0