vad jag pysslar medVimplar har varit populärt i flera år men jag har inte tillverkat några förrän nu. Det här är min första girland. Blev inte riktigt så som jag ville. Jag broderade bokstäver med korsstygn och de blev för små och fjuttiga, det syns knappt vad det står. Love står det där på de på bilden men som sagt inte särskilt bra. 

Jag är inne på text nu. Det började med röda korsstygnstexterna som jag broderade för ett tag sedan och efter det fick jag idén att göra text på vimplar. Men som sagt .. blev inte som jag tänkt, så...... jag letade reda på en font på nätet som jag gillade. Tycker om såna bokstäver som är gjorda för tryck, typ såna som finns på whiskeytunnor, trälådor, canvassäckar.
Det enklaste hade ju varit att leta reda på och köpa färdiga chabloner...
... men varför göra det lätt för sig ;)Istället ritade jag upp de utskrivna bokstäverna större, klistrade dem på plast och skar ut med skalpell. Tog en evighet! Men nu är det gjort. Bokstäverna ska jag trycka på vimplar och trä på snöre. Tror det blir fint.Inredning pysslar jag lite med också just nu. Jag hade ett par vintagekort med hundbilder men ramarna var fel färg så de har jag målat vita.Hundar kan man inte få för mycket av ;)
Ser du lilla som tittar fram mellan kavajslagen. Pluttesnutten!Gulligt ja.. den här bilden hade en ful brun ram men nu är den också vit och fin. Goldenvalpar = gullighetsfaktor 10 av 10 möjliga :)

Kommentarer
Postat av: Pysselfarmor

Vad snyggt det blir med vita ramar runt bilderna!

Och vilka fina bilder också....

2011-10-20 @ 16:25:01
URL: http://pysselfarmor.bloggplatsen.se/
Postat av: Ingegerd

Ja, jag undrade just vad Du pysslade med under blogguppehållet! Jag är också inne på vimplar, men måste försöka få till en mall. Ngt med julfärger tror jag kanske, men vita var också snyggt! Hade Du inte skrivit om den lilla hunden innanför kavajen hade jag inte sett den! Verkligen gulligt och lite vågat att cykla så.Barn med hundar var ett omtyckt motiv förr, kika in på min blogg får Du se! Trevlig Helg!

2011-10-20 @ 19:50:56
URL: http://vitplister.blogg.se/?tmp=20193039
Postat av: Vida

Vilken kreativitet.. och tack för dina fina ord hos mig.. att du blev berörd av något jag skrivit. TACK!

2011-10-20 @ 20:45:47
URL: http://adventure-life-vida.blogspot.com/
Postat av: Pysselfarmor

Hej igen och tänkte visa dig fälltäcken här

;-)http://falltacken.dinstudio.se/text1_1.html

2011-10-20 @ 23:08:39
URL: http://pysselfarmor.bloggplatsen.se
Postat av: Pysselfarmor

Tror min kommentar försvann....?!Här är länk till fälltäcken

http://falltacken.dinstudio.se/text1_1.html

2011-10-20 @ 23:10:06
URL: http://pysselfarmor.bloggplatsen.se
Postat av: Raija

Härligt kreativ blogg. Så fina kort du hittat och klart snyggare blev det med vita ramar. Vimplarna var fina, även om bokstäverna är lite svåra att läsa.

Tack för kommentaren hos mig...jag återkommer gärna hit igen....:-)

2011-10-20 @ 23:52:05
URL: http://www.nitida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0