mamelucker och saint pauliaJag har pimpat mina dockor färdigt. Vita Hund har fått väska med nalle i och nu har hon fått ett par mamelucker också.De är gjorda i lakansväv och längst ner på benen sydde jag fast spets. Byxorna dras ihop i midja och ben med bomullsband. Hon blev så nöjd då hon fick byxor :)
Nu håller jag på med stickade pyttesmå hundtröjor. De har huva, jättegulligt :)
  Mönstret kommer från Drops men jag har gjort om det en hel del. Jag stickar tröjorna i enfärgat Fabel och mönstrar med dödskallar. Tröjorna ska vara till tuffa Chihuahuor.Mönstret på skallarna har jag googlat fram. Sökte på skull chart cross stitch och valde det mönster som var tillräckligt litet.Vårens klädinköp! Ett par nya jobb-brallor. De gamla var helt slut och har åkt i soporna. Många fickor och knäskydd, perfekt.
Vilken himla tacksam blomma det här är! Hon bor i ett frostat badrumsfönster som vetter mot norr. Hela förra sommaren blommade hon och i vinter har hon vilat och knappt fått något vatten alls. Jag tror jag kan räkna hur många gånger jag vattnat henne i vinter på ena handens fingrar faktiskt! Så fort våren började närma sig satte hon knopp och titta så fin :)!

Kommentarer
Postat av: Ingegerd

Så nu är ni båda två vårekiperade! Jobbarbyxor blir ju toppen för trädgårdsarbete m m! Att vara bekvämt och oömt klädd förhöjer humöret. Min mamma kallade blommorna för Usambara-violer. Mina ser inte alls ut som Dina, lite ledsna mjuka blad som hänger. Ska ta hand om dem nu, doppa krukorna i vatten ngn timme kanske blir bra. Chihuahua-hundarna blir säkert jättesöta i sina kläder! En hund kan ha kläder ibland om de inte besvärar tycker jag.

2012-04-17 @ 17:15:33
URL: http://vitplister.blogg.se/?tmp=1717033
Postat av: Raija

Vilken fin färg på din blomma. Jag lyckas inte riktigt att få dem att blomma om, även om de fortsätter leva.Förstår att Vita hund är lycklig över byxorna, för nu är hon välklädd.Oj, vilka små hundtröjor du gör. Ska du göra hundar också?

2012-04-17 @ 20:58:19
URL: http://www.nitida.se
Postat av: Ankii

Oh hon är klar - så fin hon är nu i mamelucker..kanon!! Förresten vill jag också ha mamelucker, de e häftigt:)Kramiz

2012-04-17 @ 21:33:09
URL: http://anki-nilsson.blogspot.com/
Postat av: Maria

Vad fin hon blev, vita hund, med mamelucker och allt. Och visst kan hundar frysa. Vår cocker spaniel fryser faktiskt en del under kalla dagar.

2012-04-18 @ 07:54:46
URL: http://blandrosorochgarner.blogspot.com
Postat av: Pysselfarmor

Söt som en karamell är hon!

Och tuffa blir de små voffsingarna i de där tröjorna. Var får du alla idéerna ifrån?

2012-04-18 @ 20:55:01
URL: http://pysselfarmor.bloggplatsen.se/
Postat av: Dorothea

Det är klart att hon ska ha mamelucker! Ingen anständig flicka går ut utan underkläder på sig! :)

2012-04-20 @ 19:10:10
Postat av: kanarin

jo Dorothea det har du rätt i :) Kanske borde gjort byxor till de andra dockorna också, stackars dem ;)

2012-04-23 @ 10:14:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0