en städmänniska

Jag har massor med måsten idag . Så vad gör jag då. Jo sitter vid datorn, går promenad med hunden, går till handarbetsaffären som har tygrea. Går till Granngården och köper grisöron. Allt utom alla tråkiga måsten som hopar sig. Fort hopas det, berg av tvätt och hundhår och knappar som ska sys i och golv som ska torkas och ..
Jag börjar tro att det är någon som jävlas, som tar ren tvätt från skåpen och slänger bland smutstvätten. Var kommer allt ifrån?

Jag önskar mig en liten städmänniska. En som kan stå beredd  och rycka in närhelst det behövs. Städmänniskan ska vara liten och behändig så att den kan stoppas undan då den inte behövs. Och så fort man plockar fram den så far den fram som en virvelvind och klarar av alla måsten i ett nafs! Den ska gärna vara glad också och sjunga medan den virvlar fram genom huset.

Under tiden gör jag roligare saker och sedan bjuder jag städmänniskan på kaffe och när vi fikat klart och skvallrat en stund så stoppar jag undan den ett par dagar så den får vila sig till det är dags igen.

Kommentarer
Postat av: Anita o Uno

Haha,det med att stoppa undan och plocka fram går ju inte med "En man i byrålådan"(Lill Lindfors)För män har för det mesta svårt för det där med städning.Försämras synen vid vissa tillfällen eller?

Ja du jag har också skrivit ut massor med sidor och fick panik. Tryckte och tryckte, men inget hände.Nu ÄR jag så noga med att markera haha.

Ha en bra dag trots alla måsten!

2008-07-15 @ 15:29:53
URL: http://unoett.blogg.se/
Postat av: Hanna-Sofia

haha..det där låter bra!

2008-07-15 @ 15:46:41
URL: http://nancyandi.blogg.se/
Postat av: Nina

En sådan önskar jag också. Jag ska gladeligen fika och skvallra med människan sedan den gjort fint hos mig.

2008-07-15 @ 17:58:59
URL: http://ninajohangarden.blogg.se/
Postat av: Susan

Precis! Jag vill ha en söt liten gumma av Miss Marple typ, tvättstugan skulle dofta aromaterapi och hon skulle baka. Gratis, för hon tyckte det var så mysigt att vara med mig...

2008-07-15 @ 18:49:22
URL: http://praktmorsorna.blogg.se/
Postat av: Ellas Inspiration

Ha ha! Om du får tag på en sådan,lova att du tipsar mig. Jag är också ute efter en...Kram Karin

2008-07-15 @ 19:46:04
URL: http://ellasinspiration.blogg.se/
Postat av: Nettan

Det är samma sak här : jag hade tänkt att göra en massa nu, men satte mig framför datorn med lite kaffe istället. Ha, ha !Får se om jag orkar ta tag i det !kram

2008-07-15 @ 19:54:33
URL: http://hasselby.blogg.se/
Postat av: Lotta

HIHIH.. gissa om jag känner igen mig :-)

2008-07-15 @ 20:34:39
URL: http://www.gottablandat.wordpress.com
Postat av: marrimoster

jag vill oxå vara en städmänniska, det är så roligt och luktar så gott när det är nystädat, men ack så tråkigt och vad mycket annat roligt man kan hitta på i stället, som tex gå och köpa grisöron till jyckarna som sagt

2008-07-16 @ 19:23:48
URL: http://marrimoster.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0