sova över hos mördarhunden

I dag kommer en kompis upp från Karlskrona. Hon ska sova över en natt.
                                                            I det här rummet!
Det ser ut som nåt från tv:s Rent Hus, där familjer får hjälp att röja upp i sina kaotiska liv.

Vi håller på att renovera och alla grejer som var i vägen har åkt in i gästrummet. Det blir till att kliva över allt för att komma åt sängen.. jag vet inte ens hur jag ska lyckas bädda... får stå i sängen samtidigt på nåt vis.


image80

Hon är lite rädd för jourhunden så jag ska ta med Veiron upp till bussen och möta henne när hon kommer. Så hon får vänja sig direkt..och bli av med klumpen (av rädsla alltså) i magen... om hon har någon.


Det är många människor som är rädda genom allt de läst och hört om mördarhundar även fast de inte har egna dåliga erfarenheter. Förståeligt men samtidigt tråkigt att det är så.

Det är en anledning till att jag själv inte skulla vilja ha en hund av typen staffe, pit bull... hur kul är det när ens vänner undviker en för att de är rädda eller då man passerar mammor så lyfter de upp sina barn i famnen i tron att hunden ska attackera. Så skulle jag inte vilja ha det. Dessutom är de här hundarna stöldbegärliga (lätta att sälja kanske?) och jag skulle aldrig våga lämna jycken utanför en affär eller så.. Vilken skräck ... att komma ut och älsklingen är borta...

Veiron min lilla plasthund har i alla fall lovat att visa sig från sin allra bästa sida... charma folk är hennes bästa gren!

image83

Kommentarer
Postat av: Micke, Jennie & Exxa

*skratt* ja det är nog så, man glömmer att inte alla blir lika imponerade som man själv blir :)

2008-03-18 @ 20:29:05
URL: http://exxa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0