tålamod!

Tålamod... tålamod, det är mitt nya mantra. Valpen är rent omöjlig emellanåt.

Man får inte många lugna stunder. Hon stjäl saker, hoppar upp på köksbänken... just nu kommer hon in med klosaxen som hon hämtat från bänken. -Tack Diva... det är mattes! Nu  börjar hon dra ner en pläd som ligger över en fåtölj... jag låtsas som jag inget ser, då slutar hon för då var det inget kul. Nu lägger hon sig och tuggar på trasmattan... hon får inte igång matte på det heller så nu hämtar hon ett tuggben - Braaa! säger jag nöjt. Nu fäller hon ner öronen och ser lite nöjd ut hon också ...i 3 sek... och så börjar hon leka med en pappersbit som hon har på golvet (rester efter ett skrivblock som hon har stulit och tuggat i strimlor).
Nu har hon riktigt tråkigt... nu går hon ut i hallen och börjar slita i nästa matta (vi har bytt ut alla mattor vi är rädda om :))... matte sitter kvar vid datorn... nu går Diva och väcker Wilma, som äntligen hade somnat på sin soffa och tog igen sig en stund. Wilma var inget kul heller så nu hämtar hon en kudde från soffan...den tar jag. Nu hör jag henne i köket... oj oj vad har hon nu hittat på! Bäst jag kollar... och ger henne nåt vettigt att göra, leta nåt kanske...någon luuuugn aktivitet :)

Kommentarer
Postat av: "Lynette"

Hahaha låter som du har fullt upp:=)

Kram

2009-01-03 @ 20:15:29
URL: http://praktmorsorna.blogg.se/
Postat av: Nettan

Jag måste vara helt pucko !

Jag tycker jag har följt din blogg ett bra tag nu och om jag tänker efter så skrev du något om valp, men inte 17 har jag sett någon eller att du skrivit om det förrän nu !

Va e de för ras ?

2009-01-03 @ 21:47:16
URL: http://hasselby.blogg.se/
Postat av: Marie

Ja jisses - det är verkligen som att få småbarn i huset igen. Och det är ju precis vad dom är, småbarn!!! Men den här lilla Diva verkar ju ha öronen på skaft verkligen och då i dubbel bemärkelse. Jag är övertygad om att du får en underbar hund av detta yrväder efter vad jag har läst mig till tidigare.Trevligt att du hade länkat Smällarupproret, något jag tror kan hjälpa till i begränsandet av detta otyg.Gott Nytt och God Fortsättning.

2009-01-03 @ 22:04:28
URL: http://leyaridgeback.blogg.se/
Postat av: Naken

Puh, det låter jobbigt att hålla koll på den där lilla. Hoppas att hon lugnar ner sig snart och att ni får ha några saker i fred ;)Tass/ Naken

2009-01-03 @ 23:35:08
URL: http://nakensdagbok.blogg.se/
Postat av: Nina

Jösses... vilket jobb du har. Värre än ett klåfingrigt småbarn :)

2009-01-03 @ 23:39:42
URL: http://ninajohangarden.blogg.se/
Postat av: Nettan

Ja, just det, det var så det var.

Du hade ju tom fått besök hemma för att kolla om du var ok som fodervärd. Va glömsk man kan vara och va snabbt man skriver sina frågor ibland utan att försöka komma ihåg eller titta. Ha, ha !kram

2009-01-03 @ 23:55:55
URL: http://hasselby.blogg.se/
Postat av: Anna-Karin

Oj, oj, oj du har att göra hör jag :-)

2009-01-04 @ 13:48:47
URL: http://nancyandi.blogg.se/
Postat av: Anita o Uno

Jag suckar med dej.Uno var av samma virke+ envisare än synden, dom är ju det bullarna. Det visste jag, men att det skulle vara så envist det kunde jag inte drömma om.Nu är han mycket bättre tackolov, men det tog tid.En valp skall sova mycket när man är 8 veckor. Ha. Han sov nästan inget alls och ändå hamnade han hos oss som är pensionärer. Nej det var testing testing hela tiden. Dom gillar ju och se hur långt dom kan gå. Jag tyckte(tycker) Uno han har en släng av ADHD faktiskt. Men han är min going ändå.Nu börjar han fatta vad som gäller.

2009-01-04 @ 17:22:33
URL: http://unoett.blogg.se/
Postat av: Ninna

Du låter som en småbarnförälder, som har trillingar eller något sådant.... Hoppas du hinner får en liten lugn stund när alla inblandade sover. Lycka till.

2009-01-04 @ 17:59:39
URL: http://persiljeland.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0