det snöar

Det snöar. Tung, blöt snö tynger träd och buskar. Huset sover. Hela byn sover. Det är släckt i alla fönster. Bara hos oss flimrar ett blått sken. Jag och Wilma ska titta på "Medium". Eller rättare sagt ... jag ska titta.  Wilma hon sover hon också. Ligger på rygg, spretar med alla fyra i luften och snarkar och drömmer i nya soffan. Den för hundar förbjudna soffan. Matte brer ut en rödrutig filt och klappar på den - det betyder Varsågod det är tillåtet nu. Valpen ser inte vad som pågår ... att vissa hundar visst ligger i soffan ibland...för hon nannar sedan länge i sin nattbur i sovrummet.

Kommentarer
Postat av: Evami

Godt å bli litt bortskjemt når lillesøster sover da:)

Selv om hun ligger og snorker og sover:) De er søte da. Og tng våt snø er ikke mest gøy,men det er et vårtegn,og nå gleder jeg meg til det blir vår... Klem

2009-03-03 @ 08:33:25
URL: http://www.evaslilleverden.blogspot.com
Postat av: Erica

Åh mysigt det låter.. Om man inte är kvällstrött som jag:) Älskar sena kvällar men blir oftast supertrött ganska snabbt..Haha.De frusna små snödrivorna som fanns kvar här regnar bort nu. Nästan tre plusgrader. Fast igår kom det rejält med tung blötsnö trots att det var plusgrader, men det försvann fort när det väl slutade snöa. Vi vill ha vår nu!

2009-03-03 @ 10:50:40
URL: http://tindrah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0