Divaaa...

Och så skröt jag i förra inlägget om att Diva går bra att ha okopplad på tomten... gissa vad hundskrället gör då. Vi är på baksidan av huset och grannarna är ute med sin vuxna schäfertik. Diva och deras schäfer springer på var sida staketet och jagar varandra och mitt i allt så hoppar Diva över staketet! Och det är högt. Hon hoppade över lätt som ingenting.

Sedan vägrade hon hoppa hem förstås. Gräset är gröna på andra sidan ... eller hur säger man. Det var bara för mig att kliva över till dem och lyfta över Diva till vår sida. Hon är tung!!! Nätt och jämt jag fick över henne.
Nu får jag väl gå tillbaka till att ha långlina på henne... enda nackdelen är att den trasslar in sig i alla tulpaner och annat så växterna knäcks. Divaaaaa...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Rackarns Diva! Mina vovvar springer nakna (betyder - med bara sele med telefonnummerbricka på)vid Jägarns stuga där jag nu är. Springer inte bort, och brukar inte springa bort på mitt sommarland heller... och där går de alltid "nakna".

2009-05-26 @ 15:16:55
Postat av: Nina

Rackarns blogger också... censurerar mig. Det var ju jag som skrev ovan... om nakna vovvar.

2009-05-26 @ 15:17:46
URL: http://ninajohangarden.blogg.se/
Postat av: Mossfolk

Klart att det såg roligare ut på andra sidan :)

Men hon måste ju varit jättetung att lyfta över ett staket!

2009-05-26 @ 16:14:13
URL: http://mossfolk.blogspot.com
Postat av: Mossfolk

Klart att det såg roligare ut på andra sidan :)

Men hon måste ju varit jättetung att lyfta över ett staket!

2009-05-26 @ 16:14:52
URL: http://mossfolk.blogspot.com
Postat av: Kattis

Knashundar!

Min gammelhund hoppade över till grannen en dag, hon trodde nog att hon nådde den tredje tomten där en valp var. Hehehe.

Ha en skön kväll!

KRAM

2009-05-26 @ 16:16:25
URL: http://kattis11.blogg.se/
Postat av: AnnaKK

Ja, gissa vad vi har gjort... Vi har hängnat in själva trädgården, och så får hunden vistas utanför den! <:-) Allt för att slippa få växterna massakrerade eller rent av uppgrävda...Eller egentligen är det väl så att vi har en trädgård i trädgården, för det är ju staket kring hunden också när han är ute själv. Och det vi har kring delen med rabatter och odlingar är så lågt så ville han skulle han lätt kunna hoppa över det - men det gör han faktiskt inte, och glad över det är så klart jag. :-)Hoppas Diva lärde sej att hon ska vara på rätt sida så hon kan vara lös i trädgården fortsättningsvis också. :-)

2009-05-26 @ 18:29:09
URL: http://handerblandander.blogg.se/
Postat av: Tösasnodden

Ja så brukar det väl vara, man ska inte säga nåt... :-)

2009-05-27 @ 21:14:35
URL: http://carolaeriksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0