jul i stuganjulen är doft.det mesta hos oss är hemmagjort.. finns någon här som inte kan låta bli att handarbeta ;)..Bara en fuskgran, men i mörkret när lamporna glimmar .. i mörkret är alla katter grå och alla granar granna.
Hemmafixade änglar och hundar måste hänga i granen och virkade stjärnor.Amaryllisar hade jag inga men hibiskusen var snäll nog att slå ut i allra vackraste röda.
 


.. mer doft.
Stickade julstrumpor och en hungrig hund. - Matte, de där revbensspjällen.. de ska väl inte ni ha alla va?Hemmasydda hjärtan i gardinerna.

Ljus hör julen till och gnistrande snö.- Nå Matte, hur blir det nu med de där revbensspjällen? Jag har väntat jättelänge!Jodå, klart hon fick smaka hon med. Hon ser rätt nöjd ut tycker jag :)

Kommentarer
Postat av: Vida

Vilka fantastiska bilder du delar med dig av... strumporna och hjärtana var jättefina. Du kan tror att handledsvärmarna var populära och jag verkligen ÄLSKAR mina. Du är fantastisk!

Kramar

2010-12-26 @ 19:56:27
URL: http://adventure-life-vida.blogspot.com/
Postat av: Erica

åh va mysigt det ser ut. Älskar när du bloggar såhär, för jag önskar att vi kunde va hos dig mycket oftare... Och att vi hade närmre till er. ;( Hoppas ni har haft en mysig jul! Ser ut så! :)

2010-12-26 @ 20:17:58
URL: http://tindrah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0