nu har hon flyttat

Tack för allt stöd och lyckönskningar till Diva! All omtanke värmer! Verkligen! Det här har varit några jobbiga dagar.

Diva klarade lämplighetstestet med glans! Jäkla synd att hon har D-höfter annars skulle hon gått in i utbildning.
Hon skulle ha älskat det! 
Diva tyckte dessutom att testet var jättekul (jag också :)). Hon klarade gallertrappa, eldgivning, skrämselgrejer, gripande, kamp och allt vad det var lätt som en plätt. Gissa hur stolt jag var :)
Jag visste det - hon är en fin hund!

Efter testet fick vi en utvärdering av testledaren... Kapten nånting.. och det var bara lovord. Jag fick så mycket beröm för hur jag tagit hand om hunden att jag blev stolt över mig själv också! (jag sög åt mig allt beröm som en svamp ;))
Hunden är väldigt bra, sa han. Fint socialiserad, positiv, välvårdad, trygg, orädd, en härlig hund osv

Jag fick väldigt dålig information innan testet om vad som skulle hända Diva då vi lämnat henne. Men det visade sig bara vara en kontorstant som samordnar det hela som var oproffsig (otrevlig var hon också). Det hade varit skönt om jag vetat mer innan så jag sluppit oroa mig!
(övrig personal var väldigt bra)

Med i publiken på testet var ett par människor från olika familjer som ev är intresserade av Diva. Jag fick prata med dem och de fick fråga och jag berätta om hunden allt de ville veta. Det kändes bra. I morgon ska jag ringa och få reda på om någon av dem blir Divas nya familj.
Så just nu vet jag inte om Diva tillbringat natten på Hundtjänstenheten eller om hon fått åka "hem". Undrar om hon kan sova nåt..jo säkert hon måste vara dötrött i huvudet av alla intryck.

Det var grymt tomt i huset när vi kom hem från Hundtjänstenheten... ingen stolleschäferenergi fanns kvar. Det var som om luften var annorlunda. Jag saknar henne. Men nu när jag vet att kommer att få en familj så känns det ändå bra. Min egna hund, Wilma var glad faktiskt.. jag tror hon tycker det är skönt att få ha matte för sig själv :)Kommentarer
Postat av: Helena-rutan

:´(

Känns bra att du fick träffa familjerna och så..

Hoppas allt blir bra för Diva!

KRAM!!!

2010-01-27 @ 10:31:25
URL: http://helena-rutan.blogspot.com
Postat av: I ngegerd

Bättre förutsättningar än så kunde Diva inte ha för att kunna fortsätta sitt liv. Du har verkligen gjort ett bra " jobb" med henne! Men klart det är tomt och tyst efter en sådana personlighet. Ha det gott i alla fall!

Postat av: AnnaKK

Hej på dej!Du ska vara otroligt stolt och nöjd med dej själv för att du har gjort Diva till en sådan fantastisk hund! Inte många andra hade orkat eller ens kunnat!!! :-) Så himla synd med hennes höfter, ja... Men hos rätt människa/familj kommer hon att komma till sin rätt iallafall!Och jag kan förstå att Vilma tycker det är skönt med lite lugn och ro nu, och att få vara ensam om att rå om dej... Ha det så mysigt - och rätt vad det är kanske en ny valp/unghund knackar på och vill vara med er!? :-)

2010-01-27 @ 13:55:42
URL: http://handerblandander.blogg.se/
Postat av: Anki N

En ÄKTA hundälskare ska ha så mycket beröm så hon känner sig som en svamp...ler. Det är verkligen gott när man får plus för sånt man gör precis som du gjort. Du fick en uppgift o skötte den perfekt. De e gott. Men saknad..uch ja, det kan inte vara lätt att lämna ifrån sig en hund efter så lång tid, men vi håller alla tummar o tår att hon får det kanonbra på sitt nya ställe. Oh att du vänjer dig vid att hon inte längre finns vid din sida. De hade nog varit värre om du inte haft din egna lilla vovve. Nu kan du köra in näsan i henns päls o gosa när det känns tungt.

Kramiz Anki N

2010-01-27 @ 16:20:51
URL: http://anki-nilsson.blogspot.com/
Postat av: ejmis

Jag förstår att dom var nöjda med henne, du verkar ha lagt ner ett jättejobb.

2010-01-27 @ 18:42:07
URL: http://ejmis.blogg.se/
Postat av: Maja

Grattis, du är väl värd allt beröm som du jobbat tillsammans med henne! Förstår att det känns bättre när du kan få veta var hon hamnar, men det är väl tomt ändå ett tag såklart. Kram

2010-01-27 @ 22:29:39
Postat av: toraviola

Skönt att det känns ok nu, det förtjänar du verkligen! Förhoppningsvis får Diva en familj nu som kan ta vid där du slutade.

2010-01-27 @ 22:47:01
Postat av: Ragnvi

Med tårar rinnandes över kinderna läser jag dina rader...beundrar dig så!

Styrkekramar!

Ragnvi

2010-01-28 @ 06:55:59
URL: http://rankans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0