Vad har hon haft för sig den där Matte?

Till bakgrund skulle musiken från Kvitt eller Dubbelt gått.. hade jag tänkt för att öka spänningen.  Den gamla Diii du du du da ta taaaa , du vet. Men jag hittade ingen variant på youtube som ville låta sig bäddas in så då satt jag och letade i onödan. Så således, ingen spänningshöjande pampig musik.

Jo för Vad har nu denna Matte haft för sig sista tiden? Först kommer hon tillbaka från London och mässa och lovar bilder men inget händer. Nada, bara tyst på den här blommiga bloggen.
Ja Vad har Matte gjort sedan sist ?

Det finns tre alternativ, svar kommer i morrn om jag nu överhuvudtaget ska lova nåt...jo vad sjutton. Nu lovar jag det.. att svar kommer i morrn.  (du som vet svaret kan väl hålla det för dig själv till i morrn åtminstone så det blir lite spännande).1. Matte har snubblat på slippery mördarsnigel som krälade på trädgårdsgången. Hon har brutit strålbenet i armen på två ställen. Har numera ett tjusigt gips med en massa klotter och autografer och tecknade fjärilar på. Inget virkande på länge nu!

X. Matte fick skyhög feber. Stor lunginflammation konstaterades och sjukhuset behöll Matte flera dagar. Där fick hon vandra omkring med en droppåse med pencillin i och blev stucken gul och blå av snälla sjuksystrar.

2. Nej, inte alls så dramatiskt som någon av ovanstående. Matte har bara fastnat i blommornas värld och inte kommit loss. Vandrat omkring i trädgården bland irisar och pioner och njutit och glömt att det finns en bloggvärld där ute.Vad har jag haft för mig sedan sist vi hördes... vad tror du ? 1, X eller 2.


Kommentarer
Postat av: ejmis

Jag hoppas verkligen att det är alternativ 2 som gäller!!

2010-06-11 @ 12:45:27
URL: http://ejmis.blogg.se/
Postat av: Maja

Instämmer! Hoppas och tror på 2:an;)

2010-06-11 @ 13:53:08
URL: http://hosmaja.blogspot.com
Postat av: Pysselfarmor

Jag tror absolut att det är 2:an därför att jag fastnar själv ute i trädgården när jag kommit hem från jobbet.....det blir inte alls lika mycket stickat och virkat eller målande....det är ljusa tider nu och det ska man ta tillvara på....och jag tror att Matte&Plastmatte tänker likadant!

2010-06-11 @ 14:22:48
URL: http://pysselfarmor.bloggplatsen.se/
Postat av: Erica

Hahaha din lilla dramaqueen ;) Love you!

2010-06-12 @ 07:42:43
URL: http://tindrah.blogg.se/
Postat av: Anki N

Oj de där var dramatiska alternativ..skönt de var den sista som var sann.

Kramiz Anki N

2010-06-12 @ 13:32:09
URL: http://anki-nilsson.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0