snökaos
Nix, det går inte att komma in i växthuset idag heller och Wilma får pulsa ut till pinkstället.  Vilket oväder! Här har stormat sedan i går och kommit flera dec som blåser omkring. Bussarna går inte och folk uppmanas att ställa bilen hemma. Skavsta flygplats är stängd. Brunbrända grannarna som kom från Spanien i går skulle ha landat där men blev omdirigerade till Arlanda. I Spanien är det shortsväder. Hur är sånt väder .. jag har glömt.

Kommentarer
Postat av: Anki

Ja de kan man undra, hur är shortsväder?? vi har inte fått massa ny snö, de kom lite, kanske kommer de mer, vem vet, enligt SMHI ska de inte de, men de har ju haft fel förr. Oj ja jag ser det är problem att komma in i växthuset..lerKramiz o go helg

2011-02-11 @ 10:37:12
URL: http://anki-nilsson.blogspot.com/
Postat av: Nilla

Oj! Här har det bara kommit några cm...

2011-02-11 @ 12:12:54
URL: http://alladagarsomgick.blogspot.com
Postat av: Ingegerd

Lika eländigt här i Sthlms-området! Apropå shorts så minns jag att det fanns en man i stan som gick i shorts året om! Det var länge sedan, i dag kanske han klär på sig.

2011-02-11 @ 13:14:01
URL: http://vitplister.blogg.se/?tmp=11130706
Postat av: Cina

Ja fytusan så det har vräkt ner.

Och nu blåser det isvindar ist.Inte skönt ett dugg.

Men det där shortsvädret... DET tänker jag ta

reda på vad det är fram i April när vi ska

till spanien..Ha det gott

2011-02-11 @ 13:53:04
URL: http://hissen.blogg.se/
Postat av: Pysselfarmor

Insåg igår när jag gick från jobbet att det skulle aldrig att ta sig dit idag...vilket stämde. Nästan alla SL:s bussar ställdes in och pendeltågen var flera timmar försenade. Tur att jag aldrig ställde klockan och ens försökte. Jag har det ju bra som kan jobba hemifrån...tänker på alla som MÅSTE försöka ta sig till jobbet. Vilka hjältar t.ex. hur fungerar det inom sjukvården en sådan här dag.

Ha en skön fredagkväll.

2011-02-11 @ 16:16:16
URL: http://pysselfarmor.bloggplatsen.se/
Postat av: maja

ja fy!!! Här vräkte det ner hela dagen igår, sen lugnade det sig men drog på imorse igen. NU har det slutat (håller tummarna för att det är klart=) Men hundarna har superduperskoj i snön. Tänk så många "roliga" snöflingor man kan jaga hihi

2011-02-11 @ 19:10:44
URL: http://hosmaja.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0