vintern på tillfälligt besök

ja .. vad ska man säga..
Inte vill jag ha mer snö men när jag ställde mig i dalandet av snöflingor stora som tefat och tittade upp i himlen kändes det som att jag befann mig mitt i en saga. Svindlande Vintergatevackert :)

Det får bli tänd brasa, doftvärmeljus, en kopp värmande kaffe med grädde och vargdebatt på teven. Samtidigt som jag stickar vidare på koftan.

Kommentarer
Postat av: Ingegerd

Lika snöblaskigt här! Kanske vi också tuttar på i öppna spisen. Vargdebatt, jaså, det ska jag kolla på! Men jag blir väl endast ilsknare på de här varghatarna! Riktigt otäcka varelser är de!

Ha en skön och mysig kväll!

2011-05-03 @ 17:36:27
URL: http://vitplister.blogg.se/?tmp=03173025
Postat av: Pysselfarmor

Det var hemskt i morse att vakna upp till detta busväder och ge sig iväg till jobbet. Jag vägrade att ta på mig vinterjackan igen....hittade en "mellanjacka" som var hyfsad varm och inte så vintrig i utseendet. Och så kom det mera under dagen och sedan litet till under kvällen. Men som tur är säger "fjutt" när det kommer ner på marken och försvinner på direkten i tomma intet....NU får det väl ändå vara nog-meddelande skickar jag till någon berörd däruppe ;-)

2011-05-03 @ 21:03:36
URL: http://pysselfarmor.bloggplatsen.se/
Postat av: Anki

Ja ibland kan man få små otäcka chockar när man vänder sin blick ut genom fönsterna...tur de försvann lika fort som de kom.Kramiz

2011-05-04 @ 09:52:52
URL: http://anki-nilsson.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0