kaosNä jag ingen ordning alls hemma hos mig. Det finns inte en yta som inte är belamrad med suddgummi, pennor, tyger, teckningar, funderingar, mönster, böcker, virkningar, stickningar, garner och mer därtill.
Idag syr jag docka, virkar på en liten spetsduk, hittar på en annan docka som jag ska provsy, tillverkar presentpåsar, trycker vimplar och planerar hallrenovering och funderar på att möblera om i sovrummet mitt i allt. Nä ingen ordning. Kreativt kaos kan vi kalla det. Jag försöker i omgångar att bli ordningssam men än har det inte lyckats hålla i sig mer än någon dag ;)Såna här påsar gör jag. Den är inte riktigt klar, ska till dekorationer och band och annat.
Det blir mycket finare med personliga påsar än köpes tycker jag och dessutom kostar det nada! Man behöver ett grovt papper bara. Jag klipper från gamla överblivna tapetrullar som jag har. Jag ska visa senare hur man gör en påse. Det är superenkelt!En annan sak jag funderat över är hur vi ska renovera våran muggiga hall. Jag har kommit fram till att det ska bli pärlspont, målad i vitt över hela väggarna. 
 Ett skoskåp från IKEA (IKEA är bäst!), ska vi köpa. Ett sånt som knappt har nåt djup alls så det får plats för hallen är liten och trång. Och så skönt att få bort de flesta skorna från golvet! Dessutom kan man ställa saker uppepå och göra fint. Ovanför skoskåpet som är vitt ska jag hänga en spegel och tavlor. Stora spegeln ska flyttas, lilla skåpet ska flyttas. Där kläderna hänger, till höger på bilden - syns inte, ska jag sätta en gardinstång och hänga ett tyg för. 

Det här ligger långt fram i tiden.. först ska vi göra klart lägenhetsköket. Bäst att ta en sak i taget så man inte blir nipprig men planera kan man alltid göra. 

Kommentarer
Postat av: Raija

Härligt med ett kreativt kaos, för så brukar jag också ha det...:-)

Låter som om du tänkt till när det gäller hallen att få den praktisk och snygg. Ser fram emot bilder senare.

2011-10-26 @ 13:01:04
URL: http://www.nitida.se
Postat av: Mossfolk

Ja, då får det bli en före och efterbild på hallen sedan! Och var skönt med fler stökiga ställen. Jag brukar vara rätt ordningssam men nu under uppsatsskrivandet har det verkligen blivit kaos...

2011-10-26 @ 20:24:01
URL: http://mossfolk.blogspot.com
Postat av: Pysselfarmor

Många järn i elden har du och jiddrans vilka snygga påsar! Kreativt kaos kallar jag det när det ser ut så där hos mig. Men du har fint du - sådär ser det ut när jag har städat ;-)))

Kanske detta är något för dig...??

http://pinterest.com/pin/185792557/

2011-10-26 @ 23:51:53
URL: http://pysselfarmor.bloggplatsen.se/
Postat av: Erica

2011-10-27 @ 08:14:26
URL: http://tindrah.blogg.se/
Postat av: Erica

Det kommer bli superfint som du planerar! :) Här ska också in en massa pärlspont, finns färdigmålat vitt och allt :)

2011-10-27 @ 08:15:19
URL: http://tindrah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0