nymöbleratÄntligen har vi hittat trädgårdsmöbler som vi gillar båda och som (förhoppningsvis) är bättre kvalitet än de vi hade förut. Har vi tur håller de flera år!... hoppet är det sista som överger människorna ;)
 Möblerna kommer från Rusta. Parasollet är lite i minsta laget men det kanske håller bättre det också och inte blåser sönder så lätt när det är litet. Jag har tappat räkningen på hur många parasoll som vi haft som vi fått lov att kasta. Görs saker skruttigt för att de ska gå sönder så man är tvungen att köpa nytt? säkert är det så.Gurkorna växer så sakteliga. Vi har fått kallare väder och då stannar allt av en aning.

Idag ska jag på jobbmöte och innan dess kommer en vän över på kaffe och så ska jag och Wilma Vackerhund ut och vandra. Vi ska nog gå ut nu på en gång innan regnet kommer för molnen hopas i horisonten.

Kommentarer
Postat av: Ankii

Who vilken fin liten oas Ni hade där. Möblerna är fina, gillar sånna. Lite synd är dock när saker inte håller men parasoll är väl ett känsligt kapitel, när de gäller vind o vatten, nog inte lätt att finna något som håller i åravis kanske. Jag har funnit ett jättestort jag vill ha, men dom kostar skjortan o då ska de hålla också .....fast de vet man ju inte:)Ja lite kallare har de blivit men de e ändå fortfarande varmt - varjefall här.

Kramiz o go helg

2012-05-31 @ 11:55:18
URL: http://anki-nilsson.blogspot.com/
Postat av: Maria

Åh vad mysigt det ser ut! Snygga utemöbler. Är också på jakt efter nya.

2012-05-31 @ 16:04:58
URL: http://blandrosorochgarner.blogspot.com
Postat av: Raija

Vilken fin trädgård du har och perfekt ställe att ha en utegrupp. De var fina de nya utemöblerna. Vi har också köpt nya möbler och parasoll, för kvalitén är inte den bästa. Det är så tråkigt att hela tiden behöva köpa nytt, när man tycker man hittat det man gillar.

2012-06-01 @ 08:22:06
URL: http://www.nitida.se
Postat av: Pysselfarmor

I den oasen blir det mysigt att sitta. Uj uj vad det regnar här nu och det verkar så bli under helgen. Jag som behöver ge trädgården mycken kärlek!

Hoppas Wilma är gladare nu ;-)

2012-06-01 @ 10:12:41
URL: http://pysselfarmor.bloggplatsen.se/
Postat av: maja

Vilken fin liten plats ni skapat. Mysigt. Fina möbler, liknar Grythyttans va? Supermysigt. Försöker också få till något bra i vår trädgård, går så där;) Kram

2012-06-02 @ 10:57:53
URL: http://keeponwalking72.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0