tjock hund och strömmingsrens

Till klockan elva i går kväll stod jag och rensade strömming. Läxa lärd: åk inte och storhandla alltför sent. Det är inte bara att komma hem med allt utan det ska skäras och packas och rensas. Nu har vi iaf mat hemma för minst två veckor. Det ska bli; torsk med äggsås, kalops, chorizo med potatissallad, ratatouille, inkokt lax, korv stroganoff, strömming, rödspätta grenoble, kassler med ananas och pannkakor och allt vad det nu var. Jag letade recept på nätet för att få nya vadsjuttonskaviätaideér. Artonhundra pengar gick allt på och då var det en hel del basvaror också. Inte så farligt dyrt tycker jag.

Wilma fick sin årliga spruta och veterinären gjorde en liten hälsokoll. Betyg: En medelålders hund vid god vigör och väldigt fina tänder men aningens tjock runt midjan. Det där med vikten jobbar vi på... har gett Wilma dietfoder ett långt tag nu och ökat motion med cykling och diverse,  men inte går hon ner för det. Fast det är klart en hel del belöningsgobitar blir det förstås när vi tränar..ska försöka belöna mer med leksak (den nyaste är på laddning än) Veterinären tyckte att vi skulle byta foder, sån där dietmat är bara skit, sa hon. Hon rekommenderade att vi skulle gå över till Royal Canins foder för kastrerade hundar. Det ska vi absolut prova. Svindyr mat förstås.. över 600 för en säck men med alla pengar vi sparat på storhandlingen så jämnar det väl ut sig tänker jag ;)


Kommentarer
Postat av: Erica

NEEEJ INTE RC!!!!!!!!! Prova Orijen, blir ungefär samma pengar Kanarin men det är SÅ mycket bättre. Snälla kan du lyssna och åtminstonde prova nån jä*la gång! www.orijen.se läs mer och beställ på www.foderbilen.se, 19kr i frakt. Kom igen nu. Wilma är värd det :)

2010-10-21 @ 16:08:05
URL: http://tindrah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0