latmaskarVi latar oss.
Jag återkommer när vi latat oss klart.

Må så gott alla rara!

löpande band skapandeFör tillfället är det mest raksträcka i skapandet. Jag behöver fylla på med undersängenmonster och nallar i butikshyllan så det tillverkar jag a la löpande-bands tekniken. Helst vill jag hitta på och sy fler dockor men det får bli senare. Idéerna hopar sig så jag lägger dem på väntelista medans jag stickar nallar i långa rader.

Till stick och virkandet tittar jag på Project Runway förstås. Nya serien Allstars är rätt fånig och överdriven men de syr i alla fall och det gillar jag att titta på. Vinnare blir min all time favourite. Jag säger inte vem ifall någon annan tittar och inte vill veta. I gårdagens dubbelavsnitt var den här klänningen min absoluta favvis.


Wilma firar nationaldagenTjohoooooo! Jag får springa som jag vill. Nu vet jag var vi är på väg. Bra idé Husse!Måsbajs är bäst att rulla sig i, helt underbart!Husse lyfter i mig i båten.Det är blandade känslor det där med att åka båt... skräckblandad förtjusning liksom, för jag vet ju var vi ska och jag ska få BADA!!!!!! Det bästa ord jag vet, näst efter pannkaka. Men det är konstigt att åka på vatten (det tycker min matte också)Husse "uppfinnarjocke" har satt en ratt utanför hytten som är kopplad till ratten inne i hytten. För han vill stå i solen och mysa när han kör.Jag håller koll. Det är mitt jobb det, för jag är hund.De här konstiga bollarna begriper jag mig inte på ... ingen leker med dem?? Varför ska man då ha bollar?Matte behöver en puss då och då. Jag vill bara sitta högt då hon sitter intill annars känns det lite läskigt men med Matte är jag trygg.Nu börjar det lukta bekant! Jo där är badstället minsann.Dags att lyftas iland.
Husse vet inte att jag kan hoppa i land själv. Jag låter honom tro att jag behöver hans hjälp för han verkar gilla det (säg inget!)Du går ivägen, Husse! Flytta på dig. Jag ska bada!
Hurra, springtävling!Livet är allt bra härligt!


Mera bada. Vattnet här är konstigt, salt liksom... man blir törstig av det, mysko.Vov, vov!!! Kom och kasta nåt som jag kan simma efter. NU era slöfockar!En människa förbarmade sig.Är man blöt får man inte komma in i stugan. Det är orättvist :(Där inne brinner det i spisen och jag får ligga ute och ätas av myggen.
Människorna äter sill och dricker nåt som luktar starkt och läskigt och så skrålar de en sång som jag aldrig hört förut. Du gamla du fria heter den. Jag har aldrig hört nåt så hemskt... blir faktiskt lite orolig för dem.Jag fick ingenting. Matte hade inget med till mig och sillen fick jag inte äta. Livet är ofta orättvist när man är hund.Jag får vara inne i furuland när jag torkat. Kanske man borde ringa Simon och Tomas ;)Nix, inget att äta här heller.Till dig Liv! Liljekonvaljerna har precis börjat blomma här. Doften är ljuvlig.Dags att bli inlyft i båten igen.Hejdå badstället!
Vi tog en annan väg med en massa grund. Jag hjälper till att spana. För spana är mitt jobb, du vet.Det är jättegrunt... eller så är det en Jesusfågel.Ja det var inte fel det men nu var det skönt att få åka hem. Man blir trött av att bada och skälla hela tiden.
-Matte, vem ska lyfta ur mig?
- Äh, du kan hoppa ur själv, vänta ska vi dra in båten bara.

efter regnetGu vad det har regnat. Något alldeles makalöst. Först var det snustorrt i trädgården och när regnet kom sög växterna girigt i sig så mycket de bara mäktade med. Ligusterhäcken har fallit ihop av allt vatten. Jag ska klippa den idag så den orkar resa sig och inte rasar ut i gatan.Klängväxten till vänster ramlade ner från stupröret i blåsten och regnet. Jag måste hitta på nåt annat sätt att binda upp den. Nu kan sommaren komma tillbaka tycker jag. Wilma tycker det är bra vilket som, hon är nöjd bara det finns gräs att mumsa på.
Fast det är fint och väldigt frodigt nu efter allt vatten, ser mer ut som högsommar än början av juni. Tack för det.

RSS 2.0