busy

Här blev det tyst! Jag har fullt upp och tiden och orken räcker inte riktigt till för att sitta vid datorn. Jag hade tänkt ha två bloggar igång, den här och trädgårdsbloggen men det var väl optimistiskt.
Anledningen till att jag inte hinner är att jag säljer blommor i sommar på utemarknaden i Norrtäljes allra bästa matbutik. Det är hur kul som helst! Supertrevliga medarbetare och supertrevliga kunder och växter .. växter. Det är härligt. 
Bloggandet blir lidande ... och hantverksskapandet. Jag skapar mest trädgård för tillfället när jag har tid över, så jag kanske kommer att finnas en del på trädgårdsbloggen "en trädgård blir till" (om jag kan sitta still länge nog när jag är ledig ;)). 
 
 
En annan våda av att jobba med växtförsäljning är den här  - det kommer hem en och annan mysko växt. 
Det här är en Kanariepalm. Jätteläcker. Den ska bo på min altan hela sommaren. 399 kronor - det tycker jag är ett kap!
 
 
Vad mer har hänt... jo lilla fröken Maja har flyttat in i källarvåningen hos våra hyresgäster. Hon håller som bäst på att öva sig i trädklättring och börjar bli riktigt skicklig. Wilma Hund är skeptisk till kissen men det går fint för Majsan är både bra på att klättra och springer fort som tusan. Riktigt söt är hon också och hon gillar att vara med när jag rensar och grejar i trädgården (om Wilmis är inne). Det är mysigt med kattsällskap :) 
 
 
Snällaste grannarna har förärat oss en riktig flagga. Idag är flaggdag och Gullegubben hissar och halar. Tidigare hade vi vimpel och vi har skaffat en ny sån också för den gamla var helt slut. Den hade knutit sig i vinden. Helt otroligt, såg nästan ut som en människa knutit men det var vinden. 
 
 
Wilma kände genast igen en knutleksak när hon såg vimpeln så hon fick den. Jag klippte av den ihopknutna änden. ..... får man göra så med en flagga? ... eller nja en riktig flagga var det ju inte, bara en vimpel men det känns aningens respektlöst. 
 
 
... Wilma bryr sig inte. Hon älskar sin vimpelknut!
 
Så allt är bra här men tiden räcker inte riktigt till.
Ha det bäst i sommar! Vi hörs i höst.
 

RSS 2.0