janssons
Janssons frestelse blev middag. Inte så dumt, men man blir törstig efter man ätit.
Varje gång jag gör Jansson sitter min mamma på axeln och snackar..
hon lärde mig hur man ska skära potatisen,
först åt ena hållet och sedan med kniven lutad åt andra hållet
så att potatisen blir som tändstickor.
Det går inte an att skära potatisen i matberedaren utan det måste göras för hand
- tar en jäkla tid - men så är det:)
Jag har gjort ett tillägg till mammas recept - när det är fem minuter kvar i ugnen strör
jag över riven parmesan och gratinerar. Gottigottgott!
Varje gång jag gör Jansson sitter min mamma på axeln och snackar..
hon lärde mig hur man ska skära potatisen,
först åt ena hållet och sedan med kniven lutad åt andra hållet
så att potatisen blir som tändstickor.
Det går inte an att skära potatisen i matberedaren utan det måste göras för hand
- tar en jäkla tid - men så är det:)
Jag har gjort ett tillägg till mammas recept - när det är fem minuter kvar i ugnen strör
jag över riven parmesan och gratinerar. Gottigottgott!
Kommentarer
Postat av: Lena
Det låter mycket gott!
Postat av: ejmis
Jansson är verkligen jättegott. Jag vill gärna ha potatisen i lite större "stickor".
Trackback