vegetarisk lasagna
Jag kokar en tomatsås, med vitlök, gul lök, färska tomater utan skal alt en burk krossade tomater, kryddor ; s&p, salvia (färsk), pizzakrydda alt oregano, en buljongtärning.
Och så kokar jag en bechamel som jag kryddar med s&p och muskotnöt. Lite riven ost är gott att ha i oxå.
I en ugnsfast form varvas såserna med tortellini av valfri sort ( jag använde spenat & ricotta tortellini, färsk)
Sedan bara tjong in i ugnen tills det är klart. En trettio minuter ca på 225 grader. De sista minuterna har jag på lite parmesan på toppen.
I ugnen
Klart
Hejsan i söndagsskenet
Finns en liten utmaning hos mig...om du vill :)
kram
Emma
Jag äter inte kött så för mig verkar din lazagne mycket smaklig.
MUMMA!!!!! Låter sjukt gott... Såhär i flyttetider blir det bara skräpmat=(
Det lär ju riktigt gott.
säger en riktigt köttätare Fniss
Hoppas du har det gott annars.
Sorry att jag varit lite frånvarande.
Ha en fin helg
Kram
Christa
Åh vad det börjar kurra i magen.. måste nog gå och ta en titt i kylskåpet nu:-)
Lät ju supersmarrigt det där!
Attans nu blev jag hungrig också:)
Mums, blev nästan hungrig fast det är tidigt på morron.
Hppas du får en finfin dag!
KRAM
Den verkade inte helt fel. Det finns så mycket gott som man aldrig äns kommer i närheten av. När tillagas denna nästa gång - så man kan slinka in o smaka?!
Trevlig måndag.
Anki N