höst

Igår var det en dämpad Diva efter att hon varit sövd dagen innan. Det tog lång tid innan medlet for ur kroppen. Men idag är hon sitt gamla vanliga jag. Skönt! Hon får vara hur jobbig hon vill bara hon inte mår dåligt.

I morse vaknade jag bland klädesplagg av alla de sorter... skor... leksaker. Allt löst i hemmet hade Diva lagt i sängen hos mig för att jag skulle vakna :D. Det är riktigt som att ha trillingar att leva med den hunden. Alltid något på gång, aldrig stilla en sekund, fixar och donar gör hon hela tiden.Det regnar i ett. Dagens outfit: snobbgummistövlar och mjukisbyxor. Jag syr små gulliga blommiga klänningar men själv går jag klädd som ..jag vet inte vad. Snyggt är det inte ;) Jag kanske ska sy mig en blommig klänning i min storlek med :)Grillsäsongen är definitivt över. Trädgårdsmöblerna har vi tagit in. Grillen står kvar ute och ser malplacerad ut i höstrusket.


Kommentarer
Postat av: Emma

hehe...så skönt snyggt med snobbgummiströvlar och mjukisar. I like that :) men visst är det ändå något vemodigt med hösten...det är liksom nåt som är förbi på ett lite sorgset sätt..hm...fast den är ju vacker också förstås

kram

Emma

2009-10-17 @ 14:02:59
URL: http://livskrafter.blogg.se/
Postat av: Tösasnodden

Som vanligt! Underbara bilder...!

2009-10-17 @ 17:47:44
URL: http://carolaeriksson.blogg.se/
Postat av: maja

Fint! Har en slags hatkärlek til hösten. Det är vackert och mysigt men det går mot en mörk jobbig årstid. Snobbgummistövlar och blommig klänning skulle väl va coolt;)

2009-10-17 @ 18:35:34
URL: http://hosmaja.blogspot.com
Postat av: I ngegerd

Förr fanns det städrockar. De var ofta blommiga och knäppta hela vägen fram. På huvudet satt en schalett. Kanske Du kan sy en minimodell i den stilen? Stövlarna var ju flotta värre! Jag envisas med mina vita jympadojor så länge som möjligt, de är så sköna.

Postat av: Takai

svar;

jag VEEET! :DD

så himla fina är dem! <3 vill ha alla, hihi.ska vi lägga till varandra på bloglovin? ^_^btw, är du inte sugen på att skaffa en ny bloggdesign? :D

2009-10-18 @ 00:08:16
URL: http://takai.blogg.se/
Postat av: Takai

svar;

annars kan du ju beställa en av mig :o

2009-10-18 @ 00:52:01
URL: http://takai.blogg.se/
Postat av: sadia

fina bilder! roligt att sy :)

2009-10-18 @ 11:43:59
URL: http://sadia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0