regn och vantarDet kom ett tunt lager snö, hunden blev fnattglad och lille grannkillen försökte skrapa ihop till snöboll och började direkt planera att göra snögupp i parken. Blev inget av med det för det blev varmt igen och regn.Jag stickar mest, de röda stjärnvantarna fick grå kompisar. De ska till butiken när trådarna är fästa. Spar trådfästandet till sist för det är trist.Det här ska bli torgvantar, ska bara sy på blommorna, sticka dit tummar och fästa tråd.
Mina saker säljer hyfsat bra i butiken. Kul! snart kanske jag får skriva plus i kassaboken ;)Det värsta är att sälja figurerna.. får de det bra i sina nya hem... Blobben Berit har blivit adopterad, snyft. Hoppas hon hamnade hos ett litet barn som kramas mycket.

Kommentarer
Postat av: Ingegerd

Usch, sånt töväder är inte kul då man har hund.

Ett par torgvantar vet jag att min man önskar sig. Men det ska då vara fingervantar. Bra då man har många hundkoppel att hålla reda på. Lämnar Du saker till en butik nu för försäljning? Hoppas Du får en bra slant för det. Att adoptera bort de små söta blobbarna är för stås lite kinkigt. Men vem kan låta bli att krama en sådan sötis!

2011-12-13 @ 20:03:13
URL: http://vitplister.blogg.se/?tmp=13195525
Postat av: Pysselfarmor

Åh så fina vantar! Hoppas Blobben Berit får det bra, men hon är så söt så det ordnar sig säkert med det. Just nu tycker jag att jag inte hinner med något handarbete alls....jobb och julstök/julklappsköp stökar till det för mig!

2011-12-13 @ 23:10:55
URL: http://pysselfarmor.bloggplatsen.se/
Postat av: Raija

Blobben Berit har säkert fått det bra i sitt nya hem...:-)Väldigt fina vantar och önskar att jag orkade med att sticka mönsterstickning, för då skulle jag göra några liknande.

2011-12-14 @ 18:40:33
URL: http://www.nitida.se
Postat av: MISS ALICIA

Hej!Ta gärna en titt på nätbutiken missalicia.se och delta i adventstävlingarna som just nu pågår på Miss Alicias Facebooksida: http://www.facebook.com/pages/Miss-Alicia/118723208236702Vänliga hälsningar,

Miss Alicia

2011-12-15 @ 17:45:49
URL: http://missalicia.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0