strumporWilma kallas inte Lillstrumpan för att hon har vita tassar, fast det har hon. Inte heller för att hon är liten och gullig, fast det är hon. Utan det är för att hon är fullkomligt besatt av strumpor, smutsiga strumpor. Det är nåt som går bland hundar tror jag, strumpbesattheten. Då och då hör man hur Wilma travar ner till källarvåningen, där hon på något sätt får upp dörren till tvättstugan för att botanisera bland och välja ut de mysigaste bland strumporna i smutstvätthögen.
En stund senare ser det ut så här. Husses svarta strumpor utspridda fint över golvet, tillsammans med leksakskongen. Undrar hur hon tänker?De här strumporna rör hon inte. Strumpor som matte stickar är tabu, det vet Wilma.
Ett par stjärnstrumpor är klara. Så här ser de ut från sidan.Så här ser de ut ovanifrån. Jag gillar dem, det ska bli fler. Spetskant och stjärnor. Vad mer behöver man i vintermörkret.

Kommentarer
Postat av: Erica

Hehe, både lillstrumpan och dessa stickade strumpor är bedårande! Jag köper alla <3

2011-12-21 @ 08:29:31
URL: http://tindrah.blogg.se/
Postat av: Ingegerd

Oj då, vad Wilma hittar på! Kul! Den mattan är så vacker och lite ovanlig med rutmönstret. Om jag inte hade hundar skulle jag skaffa en "äkta" matta.

Så vackra strumpor! Önskar Dig och de dina en skön och trivsam Jul!

2011-12-21 @ 19:59:03
URL: http://vitplister.blogg.se/?tmp=21194924
Postat av: Bloggpiraten

Inte så mycket mer tror jag :) Vilka fina strumpor...

Själv ska jag ta med mina hem i jul och njuta av dem om golven är kalla i mammas hus.Bloggpiraten pratar om nåt scoop.. undra vad det kan vara. Han har hållt sig ur vägen i flera dagar och det brukar inte båda gott...Kramar

2011-12-21 @ 20:47:37
URL: http://adventure-life-vida.blogspot.com/
Postat av: Raija

Oj så fina de är de stickade strumporna. Hon låter nog bli dem för de luktar inte tillräckligt gott, enligt hundnosar. De använda strumporna doftar underbart i hundvärlden.Ingen av mina tre hundar bryr sig om strumpor. Men de gillar kattlådan väldigt mycket istället och jag hinner sällan tömma den.

2011-12-21 @ 22:42:03
URL: http://www.nitida.se
Postat av: Pysselfarmor

Sicken rolig Wilma!suuuuuuuuuuuuuuperfiiiiiiiiiiiiiiiina strumpor. Du är skicklig med stickorna!Passar på att önska dig en skön julhelg!

2011-12-22 @ 01:24:07
URL: http://pysselfarmor.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0