virkar figurer



Jag håller på att virka figurer. Nallen med jättenosen gjorde jag för länge sedan men pandan och jycken är nya.




Hunden är min favorit, ser nästan ut som en Bambi och med några små ändringar skulle man ju kunna virka ett litet kid faktiskt, tror jag ska prova det någon gång. Nu ska jag virka fler jyckar, i andra färger. De ska till butiken det är därför de fått etikett. Man skulle kunna tro att det går på ett kick att virka en sån liten en men det tar flera timmar, få se hur många jag hinner idag... vi ska få besök till helgen och jag lär väl ta en runda med dammsugaren och plocka bort alla garnnystan som belamrar gästrummet. Vilken röra det är här!



I trädgården är det vår. De här fula gula sprider sig som en löpeld. Jag glömmer alltid vad de heter... spelar ingen roll. De är fula. När de blommat färdigt står det skrufsiga blad kvar och allt ser bara skräpigt ut.



Blåsipporna är vackra.




Inne blommar gardenian. Jag har sagt det förr.. vilken doft! Den goaste doft jag vet! Gardenian får en skvätt vatten varje dag och hon bor i ett norrfönster, där trivs hon bäst.



Wilma är gullig som alltid :) Hon ska också få besök till helgen. Blandisen Oskar kommer på fredag och ska sova över. Wilma längtar!


Jag längtar efter att åka in till Fotografiska, ska jag göra så fort jag kan, och se Helena Blomqvists historier från en annan värld. Ska bli helt fantastiskt att få se hennes bilder på riktigt. De är skrämmande och vackra och alldeles alldeles underbara!

Kommentarer
Postat av: NillaK

Hmmm... har alltid bara kallat dem vårlök, men det kanske inte stämmer? Är ju inte så svårt att komma ihåg menar jag... Har dem också, men jag gillar dem. Min gräsmatta är ändå mer mossa och ogräs än gräs, och alla små blommor gläder mig. :) Men smaken är som baken! Ursöta små filurer du gjort!

2012-04-26 @ 11:42:32
URL: http://alladagarsomgick.blogspot.com
Postat av: Pysselfarmor

gosch gosch vilka figurer!Tänk om det fanns 48 timmar på dygnet då skulle jag börja med det där också eller sådant som jag hittade på en sida nu och då tänkte jag på dig direkt



...bläddra runt där! Det finns massor massor

http://manomine.net/tag/teddy/



och Wilmas ögon är för underbara - sådana där hundfilmstjärneögon har hon!



2012-04-26 @ 15:38:46
URL: http://pysselfarmor.bloggplatsen.se/
Postat av: Raija

Så puttiga dina små virkade figurer är. Det tar lång tid att fixa till dessa, det vet jag efter att ha virkar hjärtekatter.



Vårlök, tror jag de heter, de gula och jag håller med om att de inte är så fina. Jag har bara några i min trädgård, så det gör inget.



Gardenian ser väldigt fin ut, men är tydligen inget för mig, om den doftar. Jag är doftöverkänlig.



Kikade på utställningen du vill gå på och den såg klart intressant ut. Jag har svårt att komma iväg dit, för det är en bit härifrån. Men jag funderar om jag skulle försöka ta mig till konstmuseet här i stan som har en fotoutställning av Ann Eringstam.... http://www.blogg.anneringstam.com/#home ...

2012-04-26 @ 15:57:28
URL: http://www.nitida.se
Postat av: Vida

Underbart, underbart, underbart...



Kramar

2012-04-26 @ 19:28:55
URL: http://adventure-life-vida.blogspot.com/
Postat av: maja

Oj vilka söta figurer. Önskar verkligen att jag hade handlaget/tålamodet för dom är sååå fina. Hrliga vårbilder också. Borde minsann ge mig ut och fota...

2012-04-27 @ 09:42:43
URL: http://keeponwalking72.blogspot.com
Postat av: Ankii

Wilma så söt, vilken bedjade blick:)

Behöver jag säga:

Jag älskar alla dina små figurer o dockor o allt du gör. Jag är grön av avund för att jag inte kan:(

Du kan vara stolt du:)



Kramiz o go helg

2012-04-27 @ 20:00:53
URL: http://anki-nilsson.blogspot.com/
Postat av: Catarina

Hej!Nu har jag kikat runt lite hos dig!Härliga virkade små figurer du gör! Min Alice blev jätteglad för din lilla Alice :)Dockorna du syr är fina! Massor av jobb med kläder och allt!

2012-04-29 @ 09:25:29
URL: http://catarinaspatchwork.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0