hej!

Pust, jag vågade! Fy vad läskigt det är att ändra omkring i stilmallen, klippa och klistra och deleta.. jag är livrädd för att jag ska tjorva till något som blir tokfel som jag inte lyckas ändra tillbaka.. men det verkar ha gått bra :) ser i alla fall okej ut när jag tittar.
Kände att det var dags för en ny header och byta till ett namn som jag kallas irl. Kanarin kallas jag, hur konstigt det än låter.
Borde egentligen fixa till bakgrundsfärgen också för nu matchar den inte och sånt stör mig, äsch jag lever med det tills vidare för nu har jag varit modig nog för ett tag ;)

Kommentarer
Postat av: NillaK

Haha, där lurade du mig faktiskt! :) Undrade vem det var som kommenterat på bloggen, tyckte det var lite lustigt att hon hade samma citat som du på headern... :) Vet du förresten att du lämnade ungefär samma kommentar när jag först bloggade mönstret på engelska? Kanske får fortsätta påminna dig ibland. ;)

2012-03-06 @ 15:14:47
URL: http://alladagarsomgick.blogspot.com
Postat av: Raija

:-)...mig lurade du också och jag blev så nyfiken på vem som lämnat kommentar i bloggen.Fin header och kul namn, ovanligt. Bakgrunden fixar du säkert lätt snart.

2012-03-06 @ 15:46:49
URL: http://www.nitida.se
Postat av: Pysselfarmor

ojdå kände inte igen mig här och undrade vem det var jag hälsade på ;-))

2012-03-07 @ 19:52:01
URL: http://pysselfarmor.bloggplatsen.se/
Postat av: Erica

Det blev fiiiint :)))

Idag har vi varit ute och gått i det fina vårvädret med tösernas pojkvän, sheltie-pojken Levi :o) Kram

2012-03-11 @ 16:23:03
URL: http://tindrah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0