liten tygpåse- Tjatmatte, gå inte upp i syrummet nu igen. Lek med mig istället!
- Bara en liten stund.. ska bara sy liiiiite, liiitegrann. Sedan ska jag leka med dig. Jag lovar.Påsen har jag sytt i lin och bomull. Mönstret hittade jag hos timotei-timotei.blogspot.com/linpose. Det är ett bra mönster, lätt att fatta fast det är på norska. Jag sydde precis som mönstret.
Påsen har en ficka på magen.Påsen sys så den får en platt botten. Bra för då kan den stå om man inte har lust att hänga upp den.Den är fodrad i blommigt. (praktiskt med fodrat för man slipper zickzacka)En kanal sys i lintyget för de två knytbanden.Knytbanden knyts ihop i sidorna så de håller sig på plats.

En söt liten påse att förvara sina braatthasaker i.

Blommiga bomullstyget har jag köpt på min närmsta tygaffär. Det heter Tea Time Large Floral och kommer från The Henley Studio makeover uk. Det var dyrt, 180 per meter. Nästa gång jag behöver blommigt ska jag beställa på nätet eller åka till Stoff&Stil butiken som lär ha öppnat i Skärholmen (om jag kommer ihåg rätt). De har bättre priser och bra sortiment.
Lintyget köpte jag på IKEA. Gör inte det! Priset var bra men kvaliteten var dessvärre därefter. När jag tvättade tyget nopprade det sig och drog sig jättesnett. Trist.

Kommentarer
Postat av: Ankii

Jag önskar verkligen jag kunde SY...så underbar liten påse:)Kramiz

2012-03-20 @ 13:20:47
URL: http://anki-nilsson.blogspot.com/
Postat av: Pysselfarmor

Alltså du skapar så fantastiskt fina grejer!!Wilma är för söt...verkligen uppfodrande står hon där som ett "stopp"....Nu har jag länkat till den där påsen i Pinterest. Inte för att jag vet när och om jag kommer att sy den, men det är "bra att ha".....kanske finns annat smått och gott där för dig ;-))

http://pinterest.com/pysselfarmor/sewing/

2012-03-20 @ 16:11:20
URL: http://pysselfarmor.bloggplatsen.se/
Postat av: Maria

Jättesöt liten påse! Det är allt något visst med lin ändå.

2012-03-20 @ 17:51:54
URL: http://blandrosorochgarner.blogspot.com
Postat av: Raija

Söt liten brahapåse. Det blommiga tyget är jättefint.Känner igen detta med att hundarna ofta tycker att man är tråkig och hellre vill leka. Jag har plockat bort en hel del leksaker, för annars hämtar de bara dom och vill att jag ska kasta.

2012-03-20 @ 18:51:32
URL: http://www.nitida.se
Postat av: Lena (sylena)

Tack för länken till påsen.Ska prova att göra den.

Lena

2012-03-21 @ 17:47:19
URL: http://sy-lena.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0